Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uzgoj goveda
  • 14.01.2016. 14:30

Savjetovanje za uzgajivače goveda

28. i 29. siječnja 2016. u Ivanić Gradu održava se XI. Savjetovanje za uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj u organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije i Središnjih uzgajivačkih saveza.

  • 374
  • 53
  • 0

28. i 29. siječnja 2016. godine u Ivanić Gradu (Hotel Sport, Etanska cesta 4, u 10 sati) održava se XI. Savjetovanje za uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj u organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije i Središnjih uzgajivačkih saveza.

Savjetovanje je dvodnevna edukacija namijenjena uzgajivačima goveda.

Selekcija i tehnologija proizvodnje

Teme ovogodišnjeg savjetovanja obuhvatiti će područje selekcije u govedarstvu, držanje, hranidbe, proizvodnje i kvalitete stočarskih proizvoda, zdravstvene zaštite i preventive, tehnologije proizvodnje i čuvanja stočne hrane, odnosno svih čimbenika ključnih za uspjeh i razvoj govedarske proizvodnje.

EU stanje tržišta goveđeg mlijeka i mesa

Gost predavač iz Austrije govorit će o stanju tamošnjeg tržišta goveđeg mlijeka i mesa. Domaći stručnjaci s Agronomskog i Veterinarskog fakulteta iz Zagreba, Poljoprivrednog fakulteta iz Osijeka te stručnjaci iz Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske poljoprivredne agencije i Savjetodavne službe, prezentirat će aktualne teme kao što su natječaji iz programa ruralnog razvoja, mjere kontrole bolesti plavog jezika u 2015. i 2016. godini i mnoge druge.

Hrvatska poljoprivredna agencija zajedno sa Središnjim uzgajivačkim savezima, organizacijom savjetovanja nastoji informirati i educirati uzgajivače goveda te potaknuti razvoj govedarske proizvodnje u Republici Hrvatskoj.

Prijavnica i program savjetodavanja dostupni su ispod teksta.


Povezana stočna vrsta

Govedarstvo

Govedarstvo

Govedarska proizvodnja uključuje uzgoj goveda i proizvodnju mesa, odnosno tov te predstavlja značajnu granu stočarstva Republike Hrvatske. Prema podatcima Hrvatske poljoprivredne... Više [+]

Dokumenti


Tagovi

Govedarstvo HPA Edukacija Stočna hrana Goveda Ivanić Grad Savjetovanje uzgajivača Stočarski proizvodi


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dok željno iščekujemo početak još jednog proljetnog sajma u Gudovcu još malo fotografija iz arhive 😊
#gudovac2024