Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 24.12.2015. 08:20

Sajmovi doprinose povećanju prodaje i izvoza

Izlaganja na ovakvim sajamskim događanjima omogućavaju vidljivost proizvođačima, ali zasigurno na dulji rok doprinose i povećanju prodaje i izvoza.

  • 226
  • 27
  • 0

Klaster poljomehanizacije po treći put za redom sudjelovao je na sajmu Agritechnica 2015 u Hanoveru koji se održao u studenom ove godine. Sajam je posjetilo oko pola milijuna posjetitelja iz 115 zemalja svijeta, a na njemu su izlagali proizvođači iz 52 zemlje svijeta.

Agritechnica 2015 obilovala je inovativnim rješenjima u poljoprivrednoj proizvodnji pa je tako od ukupno 311 podnesaka, koliko je bilo prijavljenih za dodjelu nagrada za inovacije, dodijeljeno 5 zlatnih medalja, od kojih je John Deere osvojio 3, i 44 srebrne medalje.

Izložbeni prostor Klastera

Klaster izlagao na dosad najvećem izložbenom prostoru

Klaster poljomehanizacije izložio je svoje proizvode na dosad najvećem izložbenom prostoru od ukupno 162 m², a izlagalo je 5 članica Klastera i to Labinprogres-TPS, Hittner, Megametal, Hidraulika - Kutina i POD. Ostale tvrtke članice Klastera poljomehanizacije predstavljene su putem promidžbenih i video materijala. Pored zajedničkog izložbenog prostora tvrtka POD je imala i zaseban izložbeni prostor u hali namijenjenoj prezentaciji dijelova i komponenti.

Još jednom se potvrdilo da su sajmovi ovog tipa, usko specijalizirani za poljoprivrednu mehanizaciju, događaji koji su vrlo bitni u povećanju vidljivosti svakog relevantnog proizvođača mehanizacije, i mjesto koje na dulji rok zasigurno doprinosi povećanju prodaje i izvoza.


Tagovi

Klaster poljomehanizacije Agritechnica Hanover Labinprogres-TPS Hittner Megametal Hidraulika POD


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]