Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Crofish 2014.
  • 02.04.2014. 10:00

Sajam ribarstva Crofish 2014.

Savršena harmonija prirode i gastronomije zasjat će u svom punom sjaju na sajmu Crofish i Umag Land

  • 274
  • 23
  • 0

Za opstanak i razvoj hrvatskog ribarstva, nužno je postojanje sajamskih manifestacija poput Crofish-a, koji će se ove godine održati od 2. do 4. svibnja, u svom devetom izdanju. U istom vremenskom terminu, u Umagu se održava i Umag Land, 5. sajam agroproizvoda, u sklopu kojeg će biti predstavljena vrhunska vina i maslinova ulja, kao i med, gljive i drugi poljoprivredni proizvodi.

Grad Umag, uz pomoć ministarstva i Istarske županije, kroz sajam Crofish pruža snažnu potporu ribarskom sektoru. Crofish je jedina manifestacija te vrste u Hrvatskoj, koja već punih devet godina okuplja ribare s naše obale, kao i ljude iz zemlje i inozemstva, čija je djelatnost usko vezana uz ribarstvo.

U sklopu ovogodišnjeg 9. međunarodnog sajma ribarstva i ribarske opreme, posjetitelji će imati priliku kupiti i degustirati svježu ribu i ostale plodove mora, upoznati se sa proizvodima neophodnim za bavljenje ribarskom djelatnošću, kao i sa novitetima u proizvodnji ribarskih plovila.

Ribarstvo, kao jedna od najvažnijih grana primarne poljoprivredne proizvodnje mnogih županija smještenih uz obalu, stvar je tradicije, ali i izvor egzistencije za veliki dio obalnog i otočnog stanovništva. Prerada ribe u Istarskoj županiji ima stoljetnu tradiciju, pa je stoga Umag idealno mjesto za održavanje ove manifestacije.

U prilogu članka, u PDF obliku, možete pronaći prijavnicu za Crofish 2014.


Dokumenti


Tagovi

Sajam ribarstva Crofish Umag Land Ribarska oprema Istarska županija Umag


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije