Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 05.05.2015. 15:10

S traktorom iz Novog Sada

Svaki posjetitelj sajma s kupljenom ulaznicom, postaje potencijalni vlasnik novog Belarusa 320.

  • 505
  • 82
  • 0

Novosadski sajam je i ove godine, za sve posjetitelje 82. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, s kupljenom ulaznicom, organizirao nagradnu igru.

Glavna nagrada je traktor Belarus 320 koji je osigurala tvrtka Agropanonka MTZ Finke iz Novoga Sada. Za utješne nagrade pobrinuli su se Generali osiguranje Srbija i Institut za ratarstvo i povrtlarstvo Novi Sad. Novosadski poljoprivredni sajam, na kojemu se već godinama predstavlja i puno hrvatskih tvrtki i posjećuje poprilično ljudi iz Hrvatske, održat će se od 09. do 15. svibnja 2015. Izvlačenje dobitnika bit će u četvrtak,14. svibnja u 17:00 sati.

Što vas sve očekuje na ovogodišnjem sajmu pogledajte ovdje.


Tagovi

Novosadski sajam 82. Međunarodni poljoprivredni sajam Novi Sad Traktor Belarus 320 Agropanonka MTZ Finke Generali osiguranje Srbija Institut za ratarstvo i povrtlarstvo.


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]