Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralni razvoj
  • 12.12.2018. 09:00

Radionice za potencijalne korisnike mjera Programa ruralnog razvoja u Opuzenu

Predavanja na teme radionice održat će predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Biotehnicon P.C. d.o.o. Split.

Foto: Pixabay/claude_star
  • 151
  • 19
  • 0

Udruga Neretvanska mladež poziva na edukativno druženje proizvođača i radionice za potencijalne korisnike mjera iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. koje će se održati 14. prosinca s početkom u 9 sati u Hotelu Merlot u Opuzenu. 

Predavanja na teme radionice održat će predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Biotehnicon P.C. d.o.o. Split. Na rasporedu su radionice IAKS mjere ruralnog razvoja "Oznake iz sustava kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode – podsjetnik za proizvođače“, (Ministarstvo poljoprivrede); Certifikacija 'Neretvanske mandarine' sa zaštićenom izvornosti, (Biotehnicon P.C. d.o.o. Split)

Tip operacije 3.1.1 "Potpora za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete“, Tip operacije 3.2.1 "Potpora za aktivnosti informiranja i
promoviranja“, Tip operacije 9.1.1 "Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija“, Školska shema, Tipovi operacije 6.2.1 "Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ i 6.4.1 "Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“. 
 
 


Tagovi

Radionice Neretvanska mladež Ruralni razvoj IAKS mjere Opuzen


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]