Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljo-nova
  • 24.03.2023. 14:15
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Prvi put u Hrvatskoj - u Gudovcu vas čeka Deutz-Fahr traktor u Java Green Warrior paketu

Iz Poljo-nove su za proljetni sajam pripremili nekoliko premium strojeva. Jedan od njih je Deutz-Fahr traktor Agrotron 7250 TTV HD koji prvi put u Hrvatsku dolazi u paketu Warrior Java Green.

Foto: Martina Pavlović
  • 3.893
  • 351
  • 0

Od samih početaka održavanja Međunarodnog bjelovarskog sajma, u Gudovcu je prisutna tvrtka Poljo-nova. I ove godine na njihovom štandu čeka vas bogata ponuda poljoprivredne mehanizacije.

Već prvog dana veliko je zanimanje posjetitelja za njihov Deutz-Fahr traktor iz serije 7 model Agrotron 7250 TTV HD, a kako doznajemo od Danijela Merkaša, voditelja marketinga te tvrtke, riječ je o stroju koji se ističe superiornom pouzdanošću i udobnošću.

"Tu je još niža potrošnja goriva i operativni troškovi, dijelom zahvaljujući intervalu izmjene motornog ulja, koji je sada postavljen na nevjerojatnih 1.000 sati", pojasnio nam je.

Hrvatska premijera u Java Green Warrior paketu

U ponudi imaju dva modela - 7250 TTV i 7250 TTV HD. Opremljeni su provjerenim Deutz TCD 6.1 Stage V motorom (s maksimalnom snagom i okretnim momentom do 247 KS odnosno 1072 Nm) i oslanjaju se na potpuno novi TTV prijenos, s poboljšanom učinkovitošću.

Danijel Merkaš voditelj marketinga Poljo-nove

Prvi put u Hrvatskoj imate priliku vidjeti takav traktor u Java Green Warrior paketu koji uključuje automatski klima uređaj, osvjetljenje stražnjeg blatobrana, ispušnu cijev od nehrđajućeg čelika, Max-Dynamic EVO DDS XXL sjedalo, Full LED prometna signalizacijska svijetla te otvor na krovu kabine.

"Ponosni smo što našim kupcima osim vrhunske kvalitete možemo ponuditi dizajnom privlačne traktore koji svojim upadljivim i izražajnim linijama niti jedan pogled ne ostavljaju ravnodušnim", istaknuo je Merkaš prilikom posjeta njihovom štandu.

Emmarol kukuruzni adapteri

Kupcima nude i kukuruzne adaptere poljskog brenda Emmarol koji su srednjeg cjenovnog razreda, ali, kažu, vrhunske kvalitete. "Izloženi primjerak je 6-redni sklopivi kukuruzni adapter model EMH-6 koji smo imali prilike testirati zajedno s našim partnerima u žetvenoj sezoni 2022.", pokazuje nam.

Kako kaže, adapteri ove marke znatno odskaču kvalitetom od konkurentnih proizvođača s istočnih tržišta dok s druge strane nimalo ne zaostaju za velikim i poznatim brendovima u ovom segmentu priključaka.

"Njihova iznimna brzina i preciznost u radu doprinose visokoj učinkovitosti prilikom bržeg prohoda kombajnom, a lagana, čvrsta i metalna konstrukcija otporna je na oštećenja", ističe naš sugovornik. Kako dodaje, svi oni u baznoj opremi imaju bočne pužnice koje olakšavaju rad na nagnutim terenima.

"Oduševljeni smo radom testnog modela EMH-6, a ovaj brand vidimo kao optimalnu, best buy opciju za sve vlasnike rabljenih kombajna kao i onih koji svoju nabavu tek planiraju", napominje Merkaš.

Testiranje Emmarol kukuruznog adaptera (Foto: Poljo-nova)

Modele koje Emmarol nudi su u verzijama 4, 5 i 6 redova s fiksnim okvirom te 6 i 8-redni s hidrauličnim sklopivim okvirom. "Takvom ponudom hederi ovog branda pokrivaju značajan dio potreba na hrvatskom tržištu", napominje ovaj prodajni savjetnik.

Premium strojevi iz Poljo-nova ponude

Iz Poljo-nove kažu da su na ovogodišnjem proljetnom sajmu pripremili i tri premium stroja iz svoje ponude. Prije svega tu je već spomenuti "ljepotan" njihovog izložbenog prostora, traktor Agrotron 7250 TTV HD Warrior Java Green.

Osim njega, na njihovom izložbenom prostoru može se vidjeti i najprodavaniji model kombajna iz 2022. godine. Radi se o seriji C7000, modelu C7206 TS ExtraPower koji je vrhunski opremljen.

Deutz-Fahr C7206 TS ExtraPower

Također, izložena je varijabilna preša s noževima za okrugle bale brenda Kuhn u modelu VB 3160 OC 14. "Izložili smo i model traktora 6135 RvShift iz nove serija 6C, te one iz najtraženijih serija Deutz-Fahr traktora, 5 i 5D te voćarsko vinogradarske modele", napominje Markeš.

Nezaobilazne su Pronar prikolice vodećeg poljskog proizvođača čija je kvaliteta uvelike prepoznata u Hrvatskoj. "Dugogodišnjom tradicijom izlaganja na Bjelovarskom sajmu stekli smo navike velikog broja korisnika poljoprivredne mehanizacije, ali i njenih ljubitelja koji nas redovito posjete i željno očekuju", dodaje Markeš.

Najviše upita od kupaca, kaže, dobivaju za traktore jer zastupaju brend koji u Hrvatskoj ima dugu i veliku tradiciju. "Većinom su to mala i srednja poljoprivredna gospodarstva", govori Merkaš rekavši kako iza njih, po potražnji slijede kombajni.

Posjetite Poljo-novu na sajmu, a ondje vam na raspolaganju stoji njihov tim prodajnih savjetnika koji će odgovoriti na sva vaša pitanja. Također, ova je tvrtka osigurala i akcijske modele pojedinih strojeva kao i posebne uvjete financiranja.


Fotoprilog


Tagovi

Bjelovarski sajam Poljo-nova Izlaganje na sajmu Deutz-Fahr Pronar Kuhn Emmarol Danijel Merkaš


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Poljo-nova d.o.o.

Industrijska cesta 34, 10360 Sesvete, Hrvatska
tel: +385 1 2040 280, e-mail: info@poljonova.hr web: http://poljonova.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.