Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 29.12.2015. 13:25

Proizvodni i izvozni potencijal Klastera

Klaster poljomehanizacije predstavio proizvodne i izvozne mogućnosti na Sajmu proizvodnje vina, maslina, voća i povrća te poljoprivredne mehanizacije - SITEVI 2015.

  • 234
  • 27
  • 0

Sajam proizvodnje vina, maslina, voća i povrća te poljoprivredne mehanizacije SITEVI 2015. održan je u Montpellieru u Francuskoj od 24. do 26. studenog. Tijekom trodnevnog trajanja sajma sudjelovalo je više od 1000 izlagača iz 25 zemalja, a zabilježena je posjeta preko 54.000 posjetitelja iz 50 zemalja, što je za 10 % više posjetitelja u odnosu na 2013. godinu kada je održan zadnji SITEVI.

Izložba poljoprivredne mehanizacije

Klaster poljomehanizacije dobio je ponudu od Promosalons c/o Menthae kako bi besplatno nastupio na promotivnom izložbenom prostoru gdje bi, uz promidžbene materijale kao i organizirane sastanke s distributerima poljoprivredne mehanizacije, predstavio proizvodne i izvozne mogućnosti Klastera. Na sajmu su pored direktora Klastera poljomehanizacije sudjelovali i predstavnici članica Klastera iz tvrtki Labinprogres - TPS i Megametal iz Nedelišća.

Predstavljen proizvodni program i mogućnosti

Također, dogovorene su posjete nekolicini distributera poljoprivredne mehanizacije kao i udruženju distributera te ciljane posjete potencijalnim partnerima, s kojima su razmijenjeni kontakti i predstavljene mogućnosti te proizvodni program Klastera poljomehanizacije.

Na promotivnom štandu RH, uz degustaciju hrvatskih vina, izloženi su i promidžbeni materijali Klastera poljomehanizacije i njegovih članica, a hrvatski izložbeni prostor posjetio je i veleposlanik RH u Francuskoj Ivo Goldstein.


Tagovi

Sitevi Montpellier Francuska Klaster poljomehanizacije Promosalons c/o Menthae Poljoprivredna mehanizacija Ivo Goldstein


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]