Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodi hrvatskog sela
  • 23.02.2015. 14:25

Proizvodi hrvatskog sela uskoro na Bundeku!

Kruna svih sajmova je veliki Sajam "Proizvodi hrvatskog sela" koji se održava u Zagrebu na jezeru Bundek tjedan dana prije Uskrsa.

  • 523
  • 38
  • 0

Sajmovi "Proizvodi hrvatskog sela" jedinstvene su gospodarske manifestacije koje se već 13 godina zaredom organiziraju u raznim oblicima. Na Sajmu se izlažu, kušaju i prodaju birani hrvatski tradicijski proizvodi dodane vrijednosti (Slavonski kulen i slanina, bučina i maslinova ulja, med, vino, rakije, eko proizvodi)

Cilj Sajma je promovirati vrhunske poljoprivredne proizvode odabranih proizvođača - hrvatskih tvrtki, obrta te obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. U manjim inačicama Sajam je zaživio u inozemstvu te Dubrovniku i Zadru.

Najznačajniji sajam u Hrvatskoj

Dana 27 - 29. ožujka 2015. godine, na prostoru jezera Bundek u Zagrebu će se održati 14. sajamska priredba Proizvodi hrvatskog sela. Izlagači će biti smješteni u veliki šator s drvenom podnicom. Prema broju izlagača i prema ostvarenim rezultatima Proizvodi hrvatskog sela su najznačajniji seljački sajam u Hrvatskoj.

Temeljni ciljevi ove priredbe ostali su isti: promocija i prodaja proizvoda hrvatskog sela te opskrba potrošača s proizvodima do kojih teže dolaze. Naravno, nismo zaboravili na kulturu i tradiciju hrvatskog sela. Ove godine na sajmu se očekuje oko 350 izlagača, iz svih krajeva Hrvatske, i oko trideset tisuća posjetitelja.

Pored tradicionalnih prodajnih izložbi hrane, pića, rukotvorina i suvenira posebno atraktivna će biti IX. izložba hrvatskih pasmina domaćih životinja, Bambino kup te ocjenjivanje hrvatskih tradicijskih proizvoda. Za sladokusce će biti atraktivno pripremanje tradicionalnih hrvatskih jela.

Nastup za izlagače na sajmu je besplatan. Ulaz za posjetitelje sajma je također besplatan. Molimo proizvođače da tijekom održavanja ovog sajma izlažu i prodaju samo organoleptički ispravne proizvode. Proizvođači koji se ogluše o ovo upozorenje riskiraju da budu kažnjeni od strane inspekcije i udaljeni sa sajma.

U organizaciji predlažu proizvođačima da razmisle o cijenama svojih proizvoda i prilagode ih gospodarskoj situaciji. U nastavku potražite ugovor. Pažljivo ih pročitajte i popunite. Jedan potpisan primjerak ugovora vratite na niže naznačenu adresu. Zadnji rok za prijavu je 15. ožujak 2015. godine.

Sve informacije o sajmu možete dobiti od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 - 15 sati telefonskim putem na broj: 099/2923-149; putem e-mail adrese: agrarno.savjetovanje@zg.t-com.hr; ili putem web stranice: www.phs.hr.

Potpisane ugovore možete slati na e-mail adresu tvrtke, na fax: 01/2923-145 ili poštom na adresu: Agrarno Savjetovanje d.o.o., Dotoršćinska 16, 10000 Zagreb.

Dokumenti


Tagovi

Proizvodi hrvatskog sela Bundek Prodaja Promocija Tradicijski proizvodi Dodana vrijednost Seljački sajam Slavonski kulen Slanina Bučino ulje Med Vino Rakija Izložba domaćih pasmina Bambino kup


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."