Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ProfiFruit Beograd
  • 07.03.2018. 15:00

ProfiFruit 2018 - Sajam voćarstva i konferencija ovog vikenda u Beogradu!

Posjetite ProfiFriut 2018 - prvi međunarodni događaj ovog tipa, koji povezuje profesionalne proizvođače voća i kompanije iz voćarskog sektora. Posjetite predavanja vodećih stručnjaka iz Njemačke, Nizozemske, Poljske, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Foto: BelExpo Facebook
  • 438
  • 27
  • 1

Međunarodni sajam i konferencija o voćarstvu PROFIFRUIT održava se ovog vikenda, u petak i subotu, u Belexpo centru u Beogradu u susjednoj Srbiji. Ovo je prvi međunarodni događaj ovog tipa, koji povezuje profesionalne proizvođače voća i kompanije iz voćarskog sektora. Posjetitelji će se moći upoznati s najnovijim tehnologijama u svijetu u ovom sektoru

Ulaz na sajam je besplatan, a program možete naći ispod teksta! Kako biste brže ušli na sajam i konferenciju, svoju prijavu za besplatne ulaznice napravite online.

Ova manifestacija ima za cilj objediniti znanja stručnjaka, mogućnosti suvremenih tehnologija i iskustva voćara. Na jednom mjestu, u Beogradu.

Iskustva i informacije stručnjaka na jednom mjestu 

Konferencija donosi brojne i korisne informacije. Bit će predstavljeno iskustva IPARD fonda, a strani eksperti govorit će o stanju na europskom tržištu jabuka. Stručnjaci iz Nizozemske imat će izlaganje, koje će dati odgovore o dominantnim sortama jabuka u svijetu i kako unaprijediti profitabilnost nasada. Naravno, bit će i predavanja o zaštiti jabuke i prevenciji pratećih bolesti i štetočina. Gostujući predavači iz Poljske će govoriti o putu ploda od stabla do tanjura, s posebnim naglaskom na održavanje kvaliteta jabuke.

Drugog dana posjetitelji će moći saznati više o jagodičastom voću, proizvodnji borovnice u BVB supstratima. Posebno interesantna tema bit će i razvoj selekcijskog programa maline i kupine u Poljskoj.   

Uglavnom za svakog ponešto. Za iskusne voćare, ali i za one koji to tek žele postati.

Sajam je otvoren od 9 do 18 sati. Za više informacija posjetite www.profifruit.com

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje


Dokumenti


Tagovi

BelExpo PROFIFRUIT Beograd Sajam Konferencija Voćarstvo

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?