Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Radionica kozmetike
  • 08.04.2015. 11:30

Prirodna kozmetika iz vlastite kuhinje

25. travnja se na Vukomeriću održava radionica prirodne kozmetike!

  • 330
  • 45
  • 0

"Pripremili smo seriju radionica kroz koje ćete naučiti sami izraditi većinu, ako ne i sve što vam je potrebno za njegu kože i tijela. Izrada vlastitih sredstava za njegu jedno je od pomalo zaboravljenih i izgubljenih znanja naših predaka.

Poput prirodne gradnje ili uzgoja hrane važan je dio priče o održivosti i samodostatnosti. Nema održivog življenja bez prirodne kozmetike. Sva kozmetika koju nanesemo na sebe, a ne upije se u kožu, putem otpadnih voda završava u okolišu. Na permakulturnom imanju sva siva voda ide u pročistač i na kraju završava u vrtu i u povrću koje jedemo, pa je na taj način lakše osvijestiti važnost njege koja ne sadrži za okolinu štetne sastojke.

Prirodna kozmetika iz vlastite kuhinje - naučit ćete kako napraviti kremu za lice, melem i balzam za usne.

Mnogi sastojci kupovnih preparata potencijalno su toksični za naš organizam, ali i okoliš.

Koje su to nezdrave tvari, zašto se uopće koriste u proizvodnji kozmetike, kako utječu na zdravlje i funkciju naše kože, ali i cijelog organizma - samo su neka od pitanja na koja ćemo odgovoriti kroz predavanja i raspravu. Ipak, glavni cilj je naučiti kako na jednostavan način izraditi vlastite kozmetičke proizvode", kažu voditelji radionice koja će se održati na Vukomeriću, 25.04.2015.

Početak je radionice u 10h na Recikliranom imanju u Vukomeriću, a voditeljica radionice je Ivana Gotić. Cijena radionice je 180 kn (kozmetički proizvodi i ručak uključeni u cijenu), a prijaviti se možete putem forme.


Tagovi

Radionica Prirodna kozmetika Vukomerić Krema Melem Balzam


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."