Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krmiva 2022
  • 02.04.2022. 16:30

Prijavite se za regionalnu konferenciju o hrani za životinje jugoistočne Europe

Događaj je namijenjen proizvođačima stočne hrane i stočarima i svim zainteresiranima za tržišne trendove mesa, uljarica, krmiva, biljnih ulja, sirovina i aditiva za stočnu hranu diljem Europe i svijeta

Foto: Depositphotos/DesignPicsInc
  • 136
  • 8
  • 0

Poremećaji i neuravnoteženost ponude, potražnje i opskrbe europske i svjetske poljoprivrede u doba pandemije i rata tema su ovogodišnje, 3. po redu regionalne Konferencije o hrani za životinje jugoistočne Europe.

Događaj je namijenjen proizvođačima stočne hrane i stočarima te svim zainteresiranima za tržišne trendove mesa, uljarica, krmiva, biljnih ulja, sirovina i aditiva za stočnu hranu diljem Europe i svijeta.

Domaćin konferencije je Rumunjska nacionalna udruga proizvođača hrane za životinje (ANFNC) u suradnji s partnerima iz Bugarske, Grčke, Cipra, Hrvatske i Slovenije, te uz potporu američkih uzgajivača  soje i proizvoda od soje koji su posvećeni svojim kupcima: proizvođačima, trgovcima, nutricionistima i svima  ostalim zainteresiranima.

Konferencija će biti uživo koordinirana iz Bukurešta, Rumunjska u četvrtak, 7. travnja 2022. s početkom u 11 sati po lokalnom vremenu /Zagreb/ GMT / UTC+2). Prijave su bez naknada, a bit će otvorene do utorka, 6.4.2022.

Kako se prijaviti?

Riječ je o jedinstvenom skup vrhunskih predavača i drugih sudionika koji će raspravljati o aditivima, sirovinama i drugim sastojcima hrane za životinje iz različitih perspektiva. "Pokušat ćemo procijeniti kakav će učinak promjene koje su u tijeku imati na sutrašnje poslovanje sa stočnom hranom i hranom životinjskog podrijetla", napominje konzultant Nenad Fuchs, dr.vet.med. i član organizacijskog odbora konferencije Krmiva 2022. 

Link za registraciju dostupan je ovdje, a program konferencije pronađite u dokumentu ispod teksta.

Tijekom konferencije upoznat ćete se s najnovijim zbivanjima na tržištu jugoistočne Europe i globalnom tržištu žitarica i uljarica. Također, imat ćete priliku postavljati pitanja uživo svim govornicima.


Dokumenti


Tagovi

Konferencija Hrana za životinje Rumunjska Jugositočna Europa


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]