Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farm Show 2017
  • 15.06.2017. 07:30

Prijavite se za izlaganje na Farm Show-u!

Tisuće posjetitelja imat će priliku uživati u izloženoj mehanizaciji, razgledati pokusna polja, vidjeti prezentacije strojeva u radu, ali i utrku traktora na 100 metara!

  • 5.080
  • 403
  • 0

Već četvrtu godinu za redom na čepinskom Sportskom aerodromu kod Osijeka održava se sajam Farm Show u organizaciji Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH. Sajam će se održati od 25.-27.08.2017. godine.

Farm Show je specijalizirani međunarodni sajam na području Hrvatske s temom poljoprivredne mehanizacije i opreme, te ostalih proizvoda i usluga za poljoprivredu. Sajam će predstaviti veliki broj izlagača, prezentacije njihovih dostignuća, pokazni rad u polju, zabavni program te popratni sadržaji. Osim strojeva, tu će se naći i prodavači sredstava za zaštitu bilja, sjemena, odnosno, svega što se tiče poljoprivrede.

Tisuće posjetitelja imat će priliku uživati u izloženoj mehanizaciji, razgledati pokusna polja gdje je nekoliko najvećih sjemenarskih tvrtki zasijalo kukuruz, vidjeti još više demonstracija traktora i strojeva u radu, ali i utrku traktora na 100 metara!

Ne propustite četvrti Farm Show na čepinskom Sportskom aerodromu kod Osijeka od 25.-27.08.2017. godine!

Prijavite se za izlaganje na sajmu!

Pozivaju se sve zainteresirane tvrtke koje se žele obratiti poljoprivrednim proizvođačima i predstaviti im svoje proizvode i usluge, da se prijave za izlaganje na sajmu putem obrasca ispod teksta! Prijave traju do 01.08.2017. godine.


Dokumenti


Tagovi

Farm Show Osijek Čepin 2017 Prijava Izlagači


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: dino.tomljanovic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.