Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroTour Slavonija
  • 26.07.2020. 13:30
  • Požeško-slavonska, Požega

Prijavite se za 5. jubilarni AgroTour Slavonija, sajam poljoprivrede i seoskog turizma

Cilj sajma je okupiti proizvođače iz Slavonije i Baranje, ali i šire, koji se, pored standardnih, bave uzgojem poljoprivrednih kultura koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava

Foto: Facebook/ Radio Slavonija
  • 357
  • 61
  • 0

Nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješnog, Poljoprivredna televizija i ove godine organizira 5. jubilarni AgroTour Slavonija, sajam poljoprivrede i seoskog turizma koji će se održati u subotu 19. rujna 2020. godine na Trgu Svetog Trojstva u Požegi u prijepodnevnim satima.

Cilj sajma je okupiti proizvođače iz Slavonije i Baranje, ali i šire, koji se, pored standardnih, bave uzgojem poljoprivrednih kultura koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje.

Svi zainteresirani mogu se javiti putem mail a marketing@poljoprivredna.tv ili telefonom 034/202-192 ili 099/399-2154.

Na ovaj način žele omogućiti hrvatskim poljoprivrednicima širenje svog tržišta te im pružiti priliku za predstavljanje kako građanima tako i potencijalnim poslovnim partnerima.

"Sajam će i ove godine biti obogaćen zabavnim programom, nastupima kulturno-umjetničkih društava, nagradama za posjetitelje i naravno – tamburom za dušu. Ove godine naši izlagači imat će mogućnost prijaviti se i natjecati za najbolje uređeni štand, a nagradit će ih jedan od naših sponzora.

Iz godine u godinu broj izlagača i posjetitelja raste, a ova godina je zaista posebna za sve nas, jer zbog niza otkazanih događanja vjerujemo da su ljudi željni sadržaja poput našeg sajma koji je uz izložbeno – prodajni i društveno-tradicionalnog karaktera. Uz sve to naši posjetitelji će moći naći širok asortiman domaćih proizvoda na jednome mjestu“, ističu u objavi.

Prošle godine rekordan broj posjetitelja

Čak 35 proizvođača iz cijele Slavonije, ali i šire, na već dobro znanoj lokaciji izložilo je prošle godine svoje proizvode. Posjetitelji su mogli kušati i kupiti domaće sireve, med, bučino ulje, razne vrste vina i likera i brojne druge proizvode.

Na sajmu su se predstavili i nešto inovativniji proizvodi kao što su to papričice punjene sirom i ajvar s vrganjima, ali i subjekti koji se bave ruralnim turizmom. 

Rekordan broj izlagača na sajmu AgroTour Slavonija

Vlasnik Poljoprivredne televizije izrazio je zadovoljstvo organizacijom četvrtog AgroTour-a, koji je privukao velik broj Požežana i drugih posjetitelja.  

"Vidim da to što mi radimo ima svoju vrijednost. Imamo jako dobar tim ljudi, koji su uložili trud da bi danas bilo toliko izlagača. Na prošlom sajmu bilo ih je 27, a ove godine ih je 35. To je veliki napredak i vidimo da naš rad daje rezultate", rekao je Thomas Heinz Pandžić.


Tagovi

AgroTour Slavonija Poljoprivredna televizija Sajam Požega Domaći proizvodi Ruralni turizam


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]