Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Savjetovanje
  • 17.09.2021. 16:30
  • Istarska, Rabac

Prijavite se za 23. savjetovanje uzgajivača ovaca i koza

U sklopu savjetovanja održat će se i 22. izložba hrvatskih ovčjih i kozjih sireva.

Foto: Lucija Bencarić
  • 259
  • 85
  • 0

23. savjetovanje uzgajivača ovaca i koza održat će se 30. rujna i 1. listopada ove godine u hotelu Valamar Bellevue Resort, Rapcu, obavijestili su iz Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.

Kako navode, cilj savjetovanja je informiranje i edukacija kako uzgajivača ovaca i koza tako i stručnjaka iz najvažnijih područja ovih djelatnosti kao što su agrarna politika, ruralni razvoj, selekcija, držanje, hranidba, zdravstvena zaštita, proizvodnja mlijeka i slično. 

Predavači će biti profesori Agronomskog i Veterinarskog fakulteta iz Zagreba, Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, stručnjaci Ministarstva poljoprivrede te HAPIH-a. Predavanja će pokrivati najvažnija područja ovčarske i kozarske proizvodnje te pružati konkretne savjete uzgajivačima.

Inače, savjetovanje je središnje mjesto godišnjeg okupljanja svih sudionika ovčarske i kozarske proizvodnje gdje se razmjenjuju iskustva i stjecaju nova znanja čija primjena pridonosi kvalitetnijoj i ekonomičnijoj proizvodnji. 

U sklopu savjetovanja održat će se i 22. izložba hrvatskih ovčjih i kozjih sireva.

"Shodno odluci Stožera civilne zaštite, sudjelovanje je omogućeno u skladu s važećim epidemiološkim mjerama", ističu iz HAPIH-a.

Organizatori događanja su Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu i Hrvatski savez uzgajivača ovaca i koza. Pokrovitelj je Ministarstvo poljoprivrede, a supokrovitelj Istarska županija.

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti Prijavnicu i dostaviti je najkasnije do 17. rujna 2021. godine na mail: ovcarstvo.kozarstvo@hapih.hr

Prijavnicu za sudjelovanje na natjecanju možete pronaći ovdje.

Program događanja možete pogledati u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Savjetovanje Uzgoj koza i ovaca Izložba Proizvodnja sira Edukacija HAPIH


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]