AgroKlub.ba

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Sajmovi & događanja » Prijavite se za 14. međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu

Prijavite se za 14. međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu

Bjelovarski sajam

Prijavite se za 14. međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu

Datum: 12.01.2018. 14:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Uz tradicionalni Pčelarski sajam, održat će se i 5. Izložba vina i vinogradarske opreme, koja će svojim sadržajima ponovno obogatiti najslađu sajamsku manifestaciju.

Već 14. međunarodni pčelarski sajam u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o. i Hrvatskog pčelarskog saveza, održat će se na Sajamskom prostoru Gudovac 10. i 11. februara 2018.

Na najvećem pčelarskom sajmu u regionu se očekuje nastup preko 100 izlagača te dolazak tisuća posjetioca. Na prethodnim pčelarskim sajmovima, navode organizatori, bilježe nastup izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Mađarske, Finske, Francuske, Austrije, Ukrajine, Italije, Češke, Poljske i Grčke.

Uz tradicionalni Pčelarski sajam, održat će se i 5. Izložba vina i vinogradarske opreme (paviljon 9), koja će svojim sadržajima ponovno obogatiti ''najslađu'' sajamsku manifestaciju.

Pčelarski sajam će tradicionalno biti podijeljen u tri osnovne cjeline:

  1. izložba i prodaja meda i pčelinjih proizvoda
  2. izložba i prodaja pčelarske opreme
  3. edukativni dio

U suradnji s Hrvatskim apiterapijskim društvom, drugi dan sajma bit će održan "Dan apiterapije" s organiziranim tematskim predavanjima i besplatnim apiterapijskim savjetovalištem za posjetioce sajma. Od ostalih događanja izdvajaju inovacije u pčelarstvu, amatersko natjecanje u pripremi medenjaka, kulinarski show, ocjenjivanje najljepše uređenih izložbenih prostora na Pčelarskom sajmu te u sklopu Izložbe vina - ocjenjivanje najljepših vinskih etiketa.

Prijave za sajam primaju do 26.01.2018. godine ili do popune predviđenih izložbenih prostora. Više o sajmu pročitajte ovdje.

Foto: Bjelovarski sajam

Broj pregleda članka: 60; Uspješnost članka: 6

Tagovi: Med, Gudovac, Pčelarski sajam, Prijava, Izložba vina, 2018, Dan apiterapije

Ključne riječi članka: prijavite, se, za, 14, medjunarodni, pcelarski, sajam, u, gudovcu, sajam, pčelarski, sajma, pčelarski sajam


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!