Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Split, SASO 2014
  • 13.07.2014. 13:00

Prijave za sajam SASO u Splitu

Međunarodni sajam SASO, vodeći je gospodarski događaj u Hrvatskoj na kojem izlaže više od 2.000 izlagača, a posjeti ga preko od 50.000 posjetitelja

  • 356
  • 25
  • 0

Međunarodni sajam SASO ove će godine obilježiti svoje 19. izdanje, a održat će se u Splitu, na Žnjanu, od 22. do 26. listopada. Vodeći je gospodarski događaj u Hrvatskoj, a obuhvaća: Sajam graditeljstva, drvne i metalne industrije, alata i opreme, obrtništva i male privrede, elektronike, energetike i telekomunikacija te SEKO - sajam ekologije. Izvrsna je to prilika za susret poduzetnika, malih i srednjih poduzeća, arhitekata i investitora, a zanimljiva je činjenica da su 73 posto posjetitelja, vlasnici poduzeća ili donositelji odluka.

Sajam okuplja više od 2.000 izlagača i preko 50.000 posjetitelja, a o događajima sa Sajma izvještava više od 250 akreditiranih novinara i dopisnika. U sklopu sajma održavaju se i brojna stručna predavanja i seminari te organizirani B2B poslovni susreti.

Ovim povodom, Županijska komora Osijek za svoje će članice organizirati nastup na Sajmu SASO, a zainteresirani za zajedničko izlaganje trebaju do 15. srpnja 2014. godine, dostaviti popunjeni obazac predprijave koji se nalazi u prilogu teksta. Za sve dodatne informacije potrebno je kontaktirati ŽK Osijek, Jelenu Radić, putem telefona: 031/223-821 ili e-maila: jradic@hgk.hr.


Dokumenti


Tagovi

Međunarodni sajam SASO Split Izlagači B2B poslovni susreti Stručna predavanja Alati i oprema Obrtništvo i mala privreda Poslovni posjetitelji Ekologija Drvna i metalna industrija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?