Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gudovac 2014
  • 07.07.2014. 12:10

Prijave za Jesenski međunarodni sajam

ŽK Osijek organizirat će zajednički nastup osječko-baranjskih tvrtki na Jesenskom međunarodnom sajmu u Gudovcu, a svi zainteresirani trebaju se javiti najkasnije do 15. srpnja 2014. Prošle godine posjetilo ga je više od 50.000 posjetitelja i više od 500 izlagača

  • 699
  • 123
  • 0

Ove će se godine u razdoblju 05.-07. rujna, na sajamskom prostoru u Gudovcu održati 22. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, najveća manifestacija Bjelovarskog sajma, ujedno i najveća tog tipa u Hrvatskoj. Sajam je prvenstveno stočarskog tipa, ali i gospodarskog i obrtničkog, koji posjetiteljima pruža najnovije informacije o tehnološkim i drugim dostignućima s tog područja. Za ovu manifestaciju karateristična je i velika ponuda poljoprivredne mehanizacije na jednom mjestu, a već tradicionalno održat će se i Državna stočarska izložba, koja će ove godine obilježiti svoje 22. izdanje, gdje će hrvatski uzgajivači predstaviti više od 500 najboljih grla.

Ovogodišnje izdanje sajma po prvi puta, dodatno će obogatiti još jedna zanimljiva priredba koja se do sada održavala u drugom terminu, a riječ je o sajmu Loreko - sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma. U sklopu Loreka sve se više organiziraju izložbe i natjecanja kao što je izložba konja i opreme za konje te izložba žive divljači. Na Loreku su zastupljeni i stručni sadržaji te razmjena znanja i iskustava. Prošle su godine posjetitelji imali priliku jahati, pogledati kasačke i galopske utrke konja ali i okušati se u gađanju lukom i strijelom na 3D metama te uživati u brojnim drugim zanimljivim sadržajima.

Da je Jesenski sajam zanimljiv i posjetiteljima i izlagačima pokazuje i podatak da ga je prošle godine posjetilo više od 50.000 posjetitelja, a u gospodarskom dijelu sajma nastupilo je više od 500 izlagača iz Hrvatske i trinaest stranih zemalja. Sajam je prepoznat kao mjesto razmjene vrijednih iskustava i sklapanja novih poslova.

Županijska komora Osijek ovim će povodom organizirati zajednički nastup osječko-baranjskih tvrtki na sajmu, a svi zainteresirani trebaju najkasnije do 15. srpnja dostaviti popunjeni obrazac predprijave koji se nalazi u prilogu teksta. Za sve dodatne informacije zainteresirani mogu kontaktirati ŽK Osijek, Jelenu Radić putem telefona: 031/223-821 ili e-maila: jradic@hgk.hr.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu te na taj način doprinesu nastavku tradicije sajmovanja u ovom kraju, dužu od 500 godina. Također, mole svoje stalne i vjerne izlagače da se prijave najkasnije do 15. srpnja 2014., kako bi im mogli jamčiti do sada korištene izložbene lokacije, a prijavnicu možete naći u prilogu teksta. Sve dodatne informacije možete saznati putem web stranice Bjelovarskog sajma, www.bj-sajam.hr ili se obratite Odjelu marketinga Bjelovarskog sajma:

  • +385 43 238 846,
  • +385 43 238 844,
  • +385 43 238 852
  • Fax: +385 43 238 848
  • marketing@bj-sajam.hr
  • kovacic@bj-sajam.hr
  • ivana@bj-sajam.hr

Dokumenti


Tagovi

Međunarodni jesenski sajam u Gudovcu Jelena Radić Loreko Lov Ribolov Ekologija Ruralni turizam Poljoprivredna mehanizacija Bjelovar Informacije Državna stočarska izložba Županijska komora Osijek


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo