Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki Jesenski sajam 2014
  • 16.07.2014. 13:00

Prijave za 17. osječki Jesenski sajam

17. osječki Jesenski sajam održat će se od 03. do 05. listopada 2014. godine, a u sklopu sajma održava se i 19. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda

  • 263
  • 21
  • 0

Na osječkom sajamskom prostoru Pampas od 03. do 05. listopada 2014. godine u organizaciji Osječkog sajma d.o.o., održat će se tradicionalni, 17. osječki Jesenski sajam, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije te u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Županijskom komorom Osijek.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, s naglaskom na proizvodnju hrane, stanovanje, podizanje regionalne konkurentnosti te proizvodnju autohtonih proizvoda u svrhu poticanja i daljnjeg jačanja održivog razvoja. Osim prezentacije roba i usluga gospodarstvenika i obrtnika, sajam je i prigoda za prezentaciju dostignuća, djelatnosti i razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih grupa, tematskih asocijacija i udruga kao i promidžbu turističkih mogućnosti i etnografskog blaga naše regije.

Da sajam podržava i ostvaruje edukativni i natjecateljski karakter potvrđuje i održavanje 19. Nacionalnog ocjenjivanja kvalitetnih sorti meda čiji je organizator HGK ŽK Osijek, a koje će obilježiti stručna savjetovanja i susreti pčelara te prodaja, promocija, degustacija i prezentacija pčelinjih proizvoda.

Poziv izlagačima

Iznimno velik broj posjetitelja, uvjeti izlaganja i prodaje, tradicija održavanja, ali i mjesto, koje se nalazi u središtu poljoprivredne proizvodnje u regiji, profesionalnost u izvedbi i oblikovanju priredbe, samo su neki od razloga zašto izlagati na 17. osječkom Jesenskom sajmu. Ukoliko još niste osigurali svoje izlagačko mjesto, možete to učiniti putem prijavnice koja se nalazi u prilogu teksta gdje možete pronaći i Program izlaganja.


Dokumenti


Tagovi

Osječki Jesenski sajam Pampas Proizvodnja hrane Regionalna konkurentnost Autohtoni proizvodi Održivi razvoj Ocjenjivanje meda Pčelari Stručna savjetovanja Pčelinji proizvodi Izlagači


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)