Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • RWA Vinarski centar
  • 05.12.2013. 08:49

Prezentacija Vinarskog centra RWA u Erdutu

Na plantaži Erdutskih vinograda, RWA Vinarski centar Čepin, organizirao je prezentaciju mehanizacije, alata, opreme i materijala za rad u vinogradu

  • 1.064
  • 108
  • 0

Na plantaži Erdutskih vinograda, RWA Vinarski centar Čepin, organizirao je prezentaciju mehanizacije, alata, opreme i materijala za rad u vinogradu. Ni magla ni poprilična hladnoća nisu spriječili pozvane goste da se upoznaju s novim proizvodima i materijalima za rad u vinogradu renomiranih brandova Rema, Mowein, Voest-Alpine, Crapal Optimum, Pellenc i drugih od vinogradske žice, zatezača žice s kočnicom, stupaca za vinogradarstvo za koje kažu da su najčvršći u Europi, plastičnih fiksatora za žicu, gumenih veziva te elektronskih škara za lozu Pellenc Lixion Evolution jednostavnih za korištenje i održavanje, prilagođenih za rad i dešnjaka ali i za lijevoruke, glava im je izrađena od posebno čvrstog čelika.

Pakira se u jedan kofer s punjačem i priborom uz akumulator koji ima trogodišnju garanciju. Predstavljen je i kombajn za strojno branje grožđa Grapeliner njemačke tvrtke Agrosad. Sofisticirani stroj zamjenjuje veliki broj berača, za sobom ne ostavlja ni bobe grožđa a izuzetno je produktivan jer dnevno pobere od 3-5 hektara grožđa. Naši domaćini iz RWA Vinarskog centra enolog Dean Sušac te Jelena Vitić i Siniša Petrijevčanin iz prodaje upoznali su nazočne s mogućnostima nabave u Centru, svih potrepština za vinogradarstvo, podrumarstvo, enološka sredstva te potrošne robe za vinarstvo, sve u korist efikasne obrade vinograda i smanjenja troškova proizvodnje grožđa i kako kaže Siniša Petrijevčanin "zovite nas i pitajte bez ustručavanja za savjet., spremni smo vam omogućiti najam strojeva i usluga za zelenu rezidbu, okopavanje vinograda i berbu grožđa".

U nastavku članka donosimo Vam video priloge sa održane prezentacije:

Prezentacija Pelenc elektronskih škara za vinovu lozu

Prezentacija BELI kliješta za vezivanje vinove loze


Tagovi

RWA Erdut Vinarski centar Dean Sušac Jelena Vitić Siniša Petrijevčanin Vinograd


Autor

Zlatko Pavošević

Više [+]

Zlatko je ortodoksni Grafičar, dugogodišnji agro empiričar, jedan od osnivača poljoprivrednih časopisa Nova zemlja i Agroglas ... a navija za najbolji poljoprivredni portal ... ili ukratko "iz mire tri Pavoša vire" :)