Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vina
  • 12.05.2014. 14:00

Predstavite vino na London Wine Fair-u 2014.

U organizaciji HGK ove godine će se na London Wine Fair-u predstaviti 13 hrvatskih proizvođača vina, od čega dvije udruge – Vinistra i Vina Liburna

  • 142
  • 8
  • 0

London Wine Fair, vodeći je međunarodni sajam vina i jakih alkoholnih pića na kojemu se tradicionalno susreću posjetitelji i vodeći svjetski proizvođači i distributeri, a izlagači prezentiraju kompletan pregled svjetskog tržišta.

Sajam se održava već 34 godine, a ove godine će se u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo i Sektora za trgovinu te u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, na sajmu vina u Londonu od 2. do 4. lipnja 2014. godine predstaviti 13 hrvatskih vinarija, od čega dvije udruge (Vinistra i Vina Liburna - Udruga vinara Zadarske županije) iz područja proizvodnje vina.

Na površini od 63 m² štanda F50 izlagat će 11 tvrtki, odnosno proizvođača vina: Agrolaguna, Badel 1862, Belje, Benvenuti, Bodren, Bolfan vinski vrh, De Georgiis, Iločki podrumi, Jako vino, Šime Škaulj, Vina Rota.

Ova je sajamska manifestacija predvodnik u različitim trendovima i proizvodima, što je i glavni cilj ovoga središnjeg sektorskog sajma. Mjesto održavanja sajma ove godine ponovno je, nakon dosta godina, Olympia centar u Kensingtonu u Londonu, što je rezultat promjena koje sajam uvodi. Promjene su uslijedile nakon lobiranja izlagača te distributera da se mjesto sajma vrati u središte Londona.

Sajam je koncipiran kao show koji privlači brojne izlagače i distributere vina, a istodobno je poticaj za mnoštvo manjih uvoznika vina da nađu svoje mjesto na sajmu.


Tagovi

London Wine Fire Sajam vina Vinistra Vina Liburna HGK Kensington Žestoka pića


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs