Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam privrede
  • 28.04.2014. 17:00

Poziv Osječanima za nastup na sajmu Subotica 2014.

Grad Osijek zajedno sa svojim gospodarstvenicima nastupit će na sajmu privrede Subotica 2014. Prijave se zaprimaju do 30. travnja 2014.

  • 97
  • 8
  • 0

U susjednoj Srbiji, u Hali sportova u Subotici će se, od 4. do 7. lipnja 2014., održati 8. međunarodni i regionalni sajam privrede "Subotica 2014". Sajam je to koji slovi za poznato mjesto susreta poslovnih ljudi iz Srbije i zemalja u regiji, a koji se održava u organizaciji javnog poduzeća Subotičke pijace, pod sloganom "Mali biznis i stari zanati - veliki izazov na pragu EU".

Riječ je o industrijskom sajmu općeg tipa, posebice namijenjenom malim i srednjim poduzetnicima iz različitih djelatnosti, u okviru kojeg su predviđena brojna događanja, od poslovnih razgovara, do prezentacija i stručnih skupova. Sajam Subotica 2014. nudi mogućnosti za upoznavanje i stručne kontakte poduzetnika iz Srbije i država iz okruženja te doprinosi izgradnji i jačanju prekogranične suradnje. Međunarodnog je karaktera, a ove godine glavna tematika sajma je proizvodnja i distribucija prehrambenih proizvoda.

Obzirom da su Grad Subotica i Grad Osijek u prijateljskom odnosu, ove godine za osječke gospodarstvenike osiguran je opremljeni štand od 12 četvornih metara, na kojem će se, u okviru zajedničkog nastupa, predstaviti i sam Grad Osijek. Svi zainteresirani za predstavljanje na ovom sajmu, sa područja Grada Osijeka, najkasnije do 30. travnja 2014. trebaju dostaviti popunjen obrazac prijave na e-mail: slavica.barbic@osijek.hr ili putem faksa: 031/321-363.

Za sve dodatne upite možete se obratiti na broj tel. 031/229-277.


Dokumenti


Tagovi

Subotica Srbija Sajam privrede Prehrambeni proizvodi Osijek Slavica Barbić


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]