Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pro-eco na Maslina Split
  • 18.02.2015. 16:30

Posjetite predavanje: Kako suzbiti štetnike masline?

Tvrtka Pro-eco će na sajmu Maslina održati predavanje o biološkom suzbijanja štetnika na maslini. Posjetite ih i zatražite stručni savjet!

  • 1.274
  • 96
  • 0

21. i 22. veljače 2015. godine, u splitskom hotelu Zagreb, u organizaciji Saveza maslinara i uljara Splitsko-dalmatinske županije, a pod pokroviteljstvom predsjednika RH, Hrvatske Vlade, Splitsko-dalmatinske županije i grada Splita održati će se 12. međunarodna manifestacija maslinara Mediterana pod nazivom "Maslina Split 2015.".

Na sajmu će svoj štand imati i tvrtka Pro-eco čiji su stručnjaci vođeni idejom i željom za promicanjem ekološkog načina proizvodnje. Kako bi prednosti ovih sredstava približili hrvatskom tržištu, njihov stručni tim u suradnji s agronomima Ilse i Biofe potrošačima pruža besplatnu podršku, savjetovanja i edukacije.

Tvrtka Pro-eco poziva sve korisnike njihovih proizvoda, ali i ostale posjetitelje Masline, da dođu poslušati predavanje njihovih stručnjaka agronoma na temu Biološko suzbijanje štetnika na maslini.

Kako u svim granama poljoprivrede, i u maslinarstvu se posljednjih godina bilježi sve veći broj ekoloških proizvođača.

Poznate su prednosti ekološkog ili organskog uzgoja - čuva se plodnost tla, kvaliteta vode, smanjuju se nitrati u tlu, energija se racionalnije koristi. Osim toga, eko uzgoj čuva biološku i genetsku raznovrsnost i proizvodi kvalitetne i zdrave kulture bez ostataka rezidua pesticida i štetnih tvari. Gnojidbom organskim gnojivima u ekološkom maslinarstvu, osim osiguranja potrebnih hranjiva, održava se povoljna i stabilna struktura tla i potiče se mikrobiološka aktivnost. Više o ovoj temi poslušajte na Pro-eco predavanju na sajmu Maslina i zatražite od njih stručni savjet!

Posjetitelji sajma će moći prisustvovati i izložbi opreme i sredstava za uzgoj maslina i proizvodnju maslinovog ulja. Stručnjaci – senzorski analitičari, gastronomi i nutricionisti pobrinut će se za vođenu degustaciju domaćih sortnih ekstra djevičanskih maslinovih ulja.


Fotoprilog


Tagovi

Pro-eco Ekološki uzgoj masline Maslina Split 2015 Sajam Maslina Biološko suzbijanje štetnika Štetnici masline


Partner

Pro-eco d.o.o.

Varaždinska 40c, 42220 Novi Marof, Hrvatska
tel: 042/408-560, e-mail: proeco@proeco.hr web: https://www.proeco.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!