Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Patent Co.
  • 27.03.2019. 09:00

Posjetite Patent Co. u Gudovcu i ostvarite sajamski popust!

Uz prezentaciju novosti iz područja hranidbe životinja, brojne savjete i ugodno druženje s menadžerima i distributerima, očekuje vas i sajamska akcija Patent Co. proizvoda.

Foto: Depositphotos/exinocactus
  • 1.297
  • 122
  • 0

Tvrtka Patent Co., koja nastoji ići u korak s najsuvremenijim tehnologijama kontinuirano unoseći inovacije u tehnološki proces proizvodnje hrane za životinje i dodataka hrani za životinje, je za sve posjetitelje 22. Proljetnog bjelovarskog sajma pripremila akciju jednog dijela asortimana.

Posjetite njihov izložbeni prostor na ulazu u sajamsku dvoranu 2. 

Kao društvo koje je već više od 20 godina prisutno na tržištu, Patent Co. teži inovativnosti i stalnom unaprjeđenju, a sve u cilju što boljih rezultata farmera koji koriste Patent Co. proizvode.

Društvo Patent Co. razvija i kontrolira proizvode na vlastitoj Edufarmi. Pored istraživačkog koncepta Edufarma je osmišljena i izgrađena za pružanje usluge edukacije i suvremene proizvodnje svinja. Program obrazovanja farmera je osmišljen u 6 modula i time Edufarm kao istraživačko-edukativni centar pruža farmerima jedinstven program obrazovanja u regiji.

Prijavite se kod Patent Co. savjetnika putem e-pošte: info.hr@patent-co.com

Uz prezentaciju novosti iz područja hranidbe životinja, brojne savjete i ugodno druženje s menadžerima i distributerima očekuje vas i sajamska akcija Patent Co. proizvoda.

Posjetite ih u periodu od 29.-31.03.2019. na izložbenom prostoru na ulazu u sajamsku dvoranu 2. Vidimo se!


Tagovi

Patent Co. Mišićevo Edufarm Hranidba životinja Stočna hrana Gudovac Bjelovarski sajam Sajamska akcija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]