Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • KLUB 100P plus
  • 04.07.2019. 14:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Kać

Posetite 15. jubilarni SPIT u Kaću

Manifestacija će se održati u subotu, 20. jula 2019. godine, u Kaću, na parceli porodičnog gazdinstva Malešev koja se nalazi na putu Novi Sad - Zrenjanin prema Salašu 84, s leve strane.

Foto: Verica Matić
  • 1.251
  • 59
  • 0

Udruženje poljoprivrednika 100P plus i ove godine organizuje 15. jubilarni SPIT, koji će se održati 20. jula. Smotra poljoprivredne industrije i trgovine biće održana u Kaću na parceli porodičnog gazdinstva Malešev koja se nalazi na putu Novi Sad - Zrenjanin prema Salašu 84, s leve strane. 

SPIT - smotra poljoprivrede, industrije i trgovine je jedinstvena manifestacija u Vojvodini, koja se tradicionalno održava u Kaću u opštini Novi Sad.

SPIT - prikaz savremenih mašina i opreme stacionarno i u radu

Manifestacija omogućava poljoprivrednim proizvođačima da na jednom mestu vide u radu mašine različitih proizvođača, sami probaju rad sa njima i tako olakšaju sebi izbor. To je i svojevrsna edukacija jer uz svaku mašinu dobijaju objašnjenje i stručne savete.
Na kraju, to je lepa prilika da se nakon žetve okupe, malo druže i razmene iskustva.

I ove godine očekuje se nadmetanje poljoprivrednika u dve discipline: bacanje akumulatora s ramena - za osvojeno I mesto dobija se akumulator, a za II i III mesto, prigodni pokloni. Takmičenje u brzini prenošenja vreća đubriva firme Elixir Agrar, Šabac - za I, II i III mesto dobijaju se vredne nagrade.

SPIT - manifestacija sa tradicijom

Poziv svim zainteresovanim poljoprivrednicima

Klub 100P plus poziva sve zainteresovane da posete ovu jedinstvenu manifestaciju sa tradicijom od 15 godina.

Program dešavanja:

  • 8:30 - 9:30 sati - Okupljanje i prijava - uručivanje časopisa AR 3/2019;
  • 9:30 - 10:30 sati - Razgledanje traktora, mašina, kombajna i drugih ponuda na štandovima;
  • 9:30 sati - Radionica: Promene u zemljištu kod različitih sistema obrade zemljišta, voditelj: dipl. inž. Nikola Škrbić, PSS "Tamiš", Pančevo;
  • 10:30 - 11:00 sati - Otvaranje 15. SPIT-a (voditelj Vojislav Malešev), pozvani su: Pokrajinski sekretar za poljoprivredu Vuk Radojević Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović;
  • 11:00 - 14:00 sati - Prikaz mašina u radu, voditelj: dipl. inž. Branislav Ogrizović;
  • 14:00 - 15:00 sati - Nagradna takmičenja: bacanje akumulatora s ramena - za osvojeno I mesto dobija se akumulator, a za II i III mesto, prigodni pokloni; Takmičenje u brzini prenošenja vreća đubriva firme Elixir Agrar, Šabac - za I, II i III mesto dobijaju se vredne nagrade;
  • 15:00 - 15:30 sati - Tombola (100 dinara): akumulator, majice, kape, ulje, đubrivo, boravak na Zimskom seminaru farmera.

Manifestacija će se održati u subotu, 20. jula 2019. godine, u Kaću, na parceli porodičnog gazdinstva Malešev koja se nalazi na putu Novi Sad - Zrenjanin prema Salašu 84, s leve strane. Na SPIT-u se okupi preko 800 poljoprivrednika koji su zainteresovani da praktično vide šta je od mašina novo i korisno za njihovu proizvodnju. 

Vidimo se!

Za više informacija o samoj manifestaciji možete se obratiti organizatorima na navedene kontakte ispod teksta.


Tagovi

SPIT Vojislav Malešev Branislav Nedimović Vuk Radojević Kać


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner

KLUB 100P plus

Vladike Ćirića 33, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 (0) 21 3015 055, e-mail: office@agroplus.rs web: http://www.agroplus.rs/