Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ICT studij
  • 23.10.2020. 10:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Počinje drugi promotivni seminar novog studija ICT u poljoprivrednim znanostima

Seminar je namijenjen studentima FAZOS-a, FERIT-a, UNIOS-a, ali i srednjoškolcima, poduzetnicima i drugima koji žele upoznati ovaj novi diplomski studij na engleskom jeziku

Foto: FAZOS
  • 157
  • 11
  • 0

Drugi serijal promotivnih predavanja i radionica u sklopu uspostave novog zajedničkoga studija ICT u poljoprivrednim znanostima, održat će se sljedećeg tjedna, od 26. do 30. listopada na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek (FAZOS). 

Seminar, čiji je prvi dio održan u veljači ove godine, započinje svoje drugo izdanje u ponedjeljak 26.10. u 9:00 sati u Auli Magna, a namijenjen je studentima FAZOS-a, Fakulteta elektrotehnike računarstva i informacijskih tehnologija (FERIT) i cijelog Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera (UNIOS), ali i srednjoškolcima, poduzetnicima i široj javnosti. Svima koji se žele upoznati s temama budućeg, moderno koncipiranog diplomskog studija, kojeg će studenti u Osijeku pohađati na engleskom jeziku - s ciljem rasta kvalitete visokog obrazovanja u poljoprivredi, ali i podizanja relevantnosti budućih agronoma u skladu s potrebama tržišta.

U tom se duhu stoga i uvodna predavanja održaju na engleskom jeziku.  

ICT u poljoprivredi: Novi diplomski studij izvući će maksimum iz Slavonije

Podsjećamo, u novi diplomski studij kojeg čine 4 semestra, uloženo je 1.798 253,29 kn iz Europskog socijalnog fonda, a skupinu predavača čine profesori FAZOS-a i FERIT-a te gostujući predavači. 

ICT u poljoprivrednim znanostima mogu upisivati svi oni koji imaju prethodno završene 3 godine preddiplomskog studija, studenti iz inozemstva, ali i Hrvatske. 

Više informacija o samom projektu možete naći ovdje

"Pokušavamo implementirati nove informacijske i komunikacijske tehnologije u agronomskoj struci. Želimo studentima približiti najsuvremenije metode u rukovođenju tehnologijama, u osmišljavanju novih, tako da budemo u korak s Europom i razvijenim svijetom", pojasnio je u veljači prof.dr.sc. Zdenko Lončarić, prodekan za nastavu i upravljanje kvalitetom FAZOS-a.

prof.dr.sc. Željko Lončarić
prof.dr.sc. Zdenko Lončarić

Seminar će biti organiziran u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama, a cjelokupni raspored predavanja možete pogledati u dokumentu ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

FAZOS Seminar ICT u poljoprivrednim znanostima Zdenko Lončarić


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]