Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Marijana Petir
  • 06.03.2015. 11:30

Petir u obilasku slavonskih gospodarstava!

Nakon konferencije o provedbi zajedničke poljoprivredne politike u RH koja će se održati u Osijeku, Marijana Petir posjetit će šest poljoprivrednih gospodarstava u Osječko-baranjskoj i Brodsko-posavskoj županiji.

  • 163
  • 13
  • 0

Zastupnica u Europskom parlamentu i članica Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj Marijana Petir, u pratnji Alberta Dessa, zastupnika u Europskom parlamentu i koordinatora EPP grupe u Odboru za poljoprivredu i ruralni razvoj, u petak i subotu, 6. i 7. ožujka 2015. godine posjetiti će nekoliko obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva na području Osječko-baranjske i Brodsko-posavske županije.

Marijana Petir je obilazak OPG-ova organizirala kako bi zastupnik Dess kroz razgovor s poljoprivrednicima saznao kako žive hrvatski seljaci te u kakvom je stanju hrvatska poljoprivreda. Prije odlaska na teren bit će nazočna i na konferenciji "Provedba zajedničke poljoprivredne politike u Republici Hrvatskoj" koja će se održati u petak, 6. ožujka 2015. godine s početkom u 10:00 sati u dvorani Županijske komore Osijek, Europske avenije 13 u Osijeku.

Nakon toga na području Osječko-baranjske županije posjetit će Obiteljska poljoprivredna gospodarstva Dražena Tonkovca iz Čepina koji se bavi ratarstvo i voćarstvom, ratara Petra Pranjića iz Novog Čeminca te Ljudevita Kolara iz Suze čije su glavne djelatnosti ratarstvo i vinogradarstvo. U subotu 07. ožujka 2015. godine Petir će sa svojim gostom otići u Brodsko-posavsku županiju i obići OPG proizvođača mlijeka Ivana Kadića iz Gudinaca, uzgajivača svinja Josipa Kadića iz istoga mjesta te OPG malog proizvođača mlijeka Mate Ergotića iz Velike Kopanice.


Tagovi

Europskom parlamentu Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj Marijana Petir Albert Dess EPP grupa Osječko - baranjske Brodsko - posavske Hrvatska poljoprivreda Konferencija Provedba zajedničke poljoprivredne politike Županijske komore Osijek


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]