Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Wine EnoGASTRO VIP Event
  • 08.01.2022. 15:00

Pet enogastronomskih događaja na pet različitih destinacija

Naglasak Wine EnoGASTRO VIP Eventa je na hrvatskim proizvođačima i promociji lokalnih enogastronomija kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma, naglašavaju organizatori.

Foto: Ricerca Mercato
  • 190
  • 35
  • 0

Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca Wine EnoGastro Vip Event bit će organizirana i šestu godinu zaredom i to na pet destinacija, najavljuju organizatori.

Ove godine termini, gradovi i hoteli domaćini su:

  • Zadar, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, 15.ožujka 
  • Split, Safir Hotel Amphora, 17.ožujka
  • Zagreb, Hotel The Westin Zagreb, 24.ožujka
  • Rijeka, Hotel Bonavia Plava Laguna, 29.ožujka 
  • Novigrad, Marina & Hotel Nautica, 31.ožujka 

Kako napominju, očekuje se kvalitetan edukativni program obogaćan edukacijskim gastronomskim prezentacijama raznih lokalnih specijaliteta.

Naglasak je, dodaju, na hrvatskim proizvođačima i promociji lokalnih enogastronomija kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma. Posebnost događaja je i ta da je sve besplatno – od ulaza, korištenja čaše (bez kaucije i bonova), raznih radionica i edukacije te sudjelovanje u Cooking showu. Uz to, eventi imaju i humanitarnu notu.

Glavni ciljevi su edukacija HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke i proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge.

Svi zainteresirani partneri i izlagači mogu se obratiti na email: info@dantes.biz

Potporu projektima obećali su Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora.

Inače, organizatori, direktor Dantes Begić i tim agencije Ricerca Mercato do sada su organizirali 22 eventa na raznim destinacijama kao što su Rijeka, Split, Poreč, Zadar, Vodice, Brtonigla, Zagreb, Šibenik, Makarska, Opatija i Novalja.


Tagovi

Wine EnoGastro Vip Enogastronomija Događanja Manifestacija HoReCa sektor Konferencija Ugostiteljstvo


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]