Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Županov lov
  • 14.12.2018. 15:00

Pedesetak lovaca na tradicionalnom Županovom lovu

Tradicionalni blagdanski županov lov za cilj ima promociju lovnog turizma Bjelovarsko-bilogorske županije.

Foto: Bjelovarsko-bilogorska županija
  • 209
  • 21
  • 0

Tradicionalni blagdanski županov lov čiji je cilj promocija lovnog turizma Bjelovarsko-bilogorske županije i ove će se godine održati 5. prosinca (subota) u 9 sati u Lovačkom domu Lovačkog društva "Vidra“ Štefanje, Blatnica.

"Riječ je o događanju u organizaciji Lovačkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije čiji je cilj promocija lovnog turizma naše županije i njenih lovišta koja se svrstavaju među najljepša i najbogatija u Hrvatskoj. I sama Bjelovarsko-bilogorska županija puno ulaže u lovstvo pomažući novčano svake godine svoje lovačke udruge. Ne treba zanemariti ni činjenicu kako svim našim lovištima upravljaju naše lovačke udruge, jer stav je Županije da domaći ljudi najbolje vode brigu o lovištima u smislu održavanja, brige o prirodi, ali i fondu divljači. Inače, na ovogodišnjem tradicionalnom županovom lovu očekuje se oko pedesetak lovaca iz naše županije, ali i šire", prioćeno je iz Bjelovarsko-bilogorske županije. 
 


Tagovi

Županov lov Tradicija Bjelovarsko-bilogorska županija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)