Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pčelarstvo
  • 05.12.2019. 11:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Pčelarski sajam Dunavskog regiona u Novom Sadu ovog vikenda

Treći pčelarski sajam Dunavskog regiona održava se 07. decembra u Hali "Master" Novosadskog sajma.

Foto: Novosadski sajam/ilustracija
  • 183
  • 7
  • 0

Savez pčelarskih organizacija Srbije i Novosadski sajam organizuju Treći pčelarski sajam Dunavskog regiona koji će okupiti sve ključne aktere, koji će imati priliku da predstave proizvode i usluge, ali i da se upoznaju sa najnovijim tendencijama u oblasti pčelarstva.

Pored izlagačkog segmenta u Hali "Master" Novosadskog sajma, događaj će biti i mesto razgovora o aktuelnim temama u pčelarskoj proizvodnji, na kojima će učestvovati predstavnici republičkih i pokrajinskih institucija, Saveza pčelarskih organizacija Srbije, kao i stručnjaci iz inostranstva.

Promocija projekata učesnika sajma

Tokom izložbe održavaju se strukovni skupovi i prezentacije na kojima se promovišu nove aktivnosti i projekti učesnika. To je ujedno i prilika da se razmene iskustva, steknu znanja i omogući povezivanje naučnih segmenata sa praktičnim primenama.

Neke od tema izlaganja su: košnice, satne osnove, dimilice, vrcaljke, oprema za vrcanje meda, sredstva za prehranu i zaštitu pčela, lekovi i stimulativna sredstva, ambalaža, medonosne biljke.

Prijavu za učešće na sajmu koji će biti upriličen 7. decembra možete preuzeti u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Pčelarski sajam Dunavski region Novosadski sajam SPOS Strukovni skupovi Medonosne biljke


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić