Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ripenda 2022
  • 17.11.2022. 16:30
  • Istarska, Labin

Ovoga vikenda posjetite Ripendu, 7. Dane meda Labinštine

Na manifestaciji će se proglasiti i rezultati ocjenjivanja više od 50 uzoraka meda lokalnih te pčelara iz Slovenije.

Foto: Vjekoslav Hudolin
  • 461
  • 41
  • 0

Već 7. Dani meda Labinštine “Ripenda 2022” održat će se 19. i 20. studenog u Maloj dvorani Sportskog centra "Franko Mileta“.

Tijekom dva najavljena su brojna događanja u trajanju od 10 do 17 sati, a posjetitelji će moći degustirati i kupiti med i pčelinje proizvode te posjetiti radionice izrade apikozmetike dr.sc. Gordane Hegić. 

U subotu će se održati predavanja Darka Martinovića na temu "Razvoj apikulture i urbanog pčelarstva“,prof.dr.sc. Dragana Bubala "Med – raznobojna paleta mirisa i okusa“ te Mitje Smrdela "Tehnologija proizvodnje peludi, propolisa i pčelinjeg otrova.”

Pripremljene su i radionice za djecu predškolske i školske dobi koje će voditi odgajateljice  i učiteljice, a za sve polaznike radionica bit će pripremljen medni doručak.

Na manifestaciji će se proglasiti rezultati ocjenjivanja više od 50 uzoraka meda lokalnih i pčelara iz Slovenije koji su dani na ocjenjivanje u laboratorij Agronomskog fakulteta u Zagrebu.

Proglašenje je u nedjelju od 13.30 sati. 

Dani meda se održavaju u organizaciji Pčelarske udruge Labin i pod pokroviteljstvom Grada Labina, te potporu Istarske županije i općina Labinštine, a cjelovit program pogledajte u dokumentu ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Dani meda Labinštine Ripenda 2022 Manifestacija Ocjenjivanje


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.