Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinatlon 2021.
  • 09.09.2021. 16:30
  • Osječko-baranjska, Zmajevac

Ovog mjeseca posjetite novi hedonistički festival u Baranji - Vinatlon

Treći vikend u rujnu rezervirajte za novu manifestaciju vinske prijestolnice u Baranji koja spaja vino, gastronomiju i umjetnost u cjelinu.

Foto: Depositphotos/GiorgioMagini
  • 355
  • 21
  • 0

Od 17. do 18. rujna vinska prijestolnica Baranje, Zmajevac postat će pozorište Vinatlona – nove i originalne manifestacija koja spaja vino, gastronomiju i umjetnost u cjelinu.

Intencija je posjetiteljima pružiti autentično i nezaboravno hedonističko iskustvo u sinergiji različitih sadržaja čija je zajednička poveznica užitak življenja, navode organizatori iz Udruge vinogradara Baranje Zmajevac.

Sam Vinatlon starta u subotu, 18. rujna u 14 sati. Koncept je vrlo jednostavan, svaki Vinatlonac dobiva startni paket koji sadrži katalog vina, čašu, majicu, ruksak i 20 bonova za degustaciju + iznenađenje, a kotizacija se plaća 200 kuna po osobi.

Osvojite zalihe vina

Za one s izraženijim natjecateljskim duhom tu je i Bačvatlon - utrka u guranju vinskih bačvi u kojoj možete osvojiti voucher za konzumaciju pet litara vina u svakoj od vinarija sudionica Vinatlona koji se može iskoristiti u roku od godine dana. Kotizacija je 200 kn po ekipi.

Landrajte baranjskom planinom, sudjelujte na maloj školi vina i cooking showu u režiji chefa Tomice Đukića i sve to uz pregršt drugih sadržaja i dobre glazbe. Za dobru zabavu zaduženi su DJ Slamek, Fešta band, Slavonia band, a headliner glazbenog dijela Vinatlona je Hladno pivo koji ovom prilikom na jedan dan mijenja ime u Hladno vino, poručuju organizatori.

Prijavu možete ispuniti ovdje, a vremena imate do 16. rujna.

Program događanja oba dana pronađite u dokumentu ispod teksta, a za više informacija javite se organizatorima na vinotekazmajevac@gmail.com ili broj 099 699 10 22.


Dokumenti


Tagovi

Vinatlon Bačvatlon Baranja Zmajevac Vino


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]