Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sarmijada
  • 25.11.2022. 10:30
  • Zagrebačka, Laktec

Ove subote dođite na 16. Sarmijadu u Laktec

Tročlane ekipe pripremat će svaka po dva jela, jedno je obavezno sarma, a drugo po izboru uz obaveznu nemirnicu – kiselo zelje Laktec.

Foto: TZ Sveti Ivan Zelina
  • 511
  • 63
  • 0

Udruga proizvođača kiseloga zelja Laktec i ove godine organizira tradicionalnu, 16. po redu "Sarmijadu" koja će se održati u subotu, 26. studenog.

Svojevrsni je to festival jela od kiseloga zelja. Ovogodišnja "Sarmijada" održat će se u prostorijama Vatrogasnog doma Laktec s početkom u 18:00 sati. 

"Kroz natjecateljske ekipe biti zastupljeni svi krajevi Zagrebačke županije, a kulinarsko umijeće sudionika ocijenit će stručni žiri", najavljuju organizatori.

Kako ističu, tročlane ekipe pripremat će svaka po dva jela, jedno je obavezno sarma, a drugo po izboru. Međutim, glavni sastojak mora biti istaknuta županijska robna marka i delikatesa zelinskoga kraja, kiselo zelje Laktec.


Tagovi

Sarmijada Kiseli kupus Laktec


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]