Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ProfiFruit 2018
  • 09.03.2018. 16:00

Otvoren ProfiFruit 2018 u Beogradu - sajam voćarskih tehnologija

Danas je u kongresnom centru BELEXPO u Novom Beogradu otvoren prvi sajam voćarskih tehnologija ProfiFruit 2018 u sklopu kojeg se odvija i konferencija

Foto: Vedran Stapić
  • 250
  • 117
  • 1

Već prvoga dana ProfiFruit je opravdao svoju ulogu. Oko tisuću voćara pohodilo je ovaj događaj u Novom Beogradu u BELEXPO Centru, a na raspolaganju su imali 30-ak izlagača i 10 različitih tema konferencije.

Ambasade Nizozemske i Poljske dale su podršku otvorenju događaja, a s ciljem budućih zajedničkih aktivnosti s voćarima na tržištu Srbije.

Bilo je tu govora o korištenju EU novaca za financiranje investicija u voćarstvu, ali i brojnih iskustava s apsekta proizvodnje, s naglaskom prvog dana na krušku i jabuku.

Domaćin skupa Adam Paradowski dao je pregled evropskog tržišta jabuke, dok je profesor dr. Zoran Keserović usporedio domaća i strana iskustva u izboru sortimenta ove voćne vrste.

Zanimljivo je bilo i izlaganje Jadranke Aleksić, koja je ispred Bayera aktualizirala pitanja zaštite jabuke od ekonomski najznačajnijih štetnika.

Bilo je i drugih korisnih tema za okupljene voćare, koji su konferenciju pohodili u velikom broju. Samo preko interneta više od 700 voćara zatražilo je svoju ulaznicu za ProfiFruit. Dojam je kako su upravo predavanja privukla najviše pažnje posjetitelja, a što jasno oslikava aktualnost tema i kompetanciju govornika, kojima je uspješno rukovodio profesor Keserović.

Prve dojmove konferencije možete pogledati putem galerije u nastavku.


Fotoprilog


Tagovi

ProfiFruit Beograd Voćarstvo Sajam Konferencija


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!