Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 31.08.2022. 20:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Osvojite ulaznice za 29. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam!

Agroklub vas vodi na 29. Jesenski međunarodni sajam u Gudovcu koji se održava od 9. do 11. rujna ove godine.

Foto: Martina Popić
  • 1.465
  • 247
  • 1

Agroklub vas, u suradnji s Bjelovarskim sajmom vodi na 29. Jesenski međunarodni sajam u Gudovcu. Uz Proljetni sajam, ova je najveća sajamska manifestacija ovoga tipa u Republici Hrvatskoj i široj regiji, a održat će se na dobro poznatom Sajamskom prostoru Gudovac od 9. do 11. rujna.

Za svakoga po nešto

Dolaze stotine izlagača iz Hrvatske i stranih zemalja, a kako doznajemo od organizatora, sajamski prostor je već popunjen. Posebno atraktivna bit će Državna izložba stoke na kojoj će posjetitelji moći vidjeti najkvalitetnija grla hrvatskih uzgajivača. U sklopu nje provest će se i ocjenjivanje grla u vanjskim i zatvorenim prezentacijskim prostorima Sajma.

Bit će izložena velika ponuda opreme za stočarstvo, tradicionalno najveća izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije te po prvi puta kao posebna tematska cjelina - Sajam OPG-ova i eko proizvođača. Bit će to prilika za predstavljanje kvalitetnih domaćih proizvoda poput suhomesnatih, zatim sireva, meda, voća, povrća, sokova, vina i mnogih drugih. 

Uvijek atraktivna Državna stočarska izložba (Foto: Vedran Stapić)

Ondje ćete moći pratiti prezentacije najnovijih dostignuća u poljoprivredi, gospodarstvu i obrtništvu te vidjeti širok spektar poljoprivredne mehanizacije i opreme.

Bit će prikazane i dvije tematske cjeline - Peti element - posvećena sezoni grijanja i obnovljivim izvorima energije te Drvni svijet bazirana na prezentaciji opreme za šumarstvo i drvne tehnologije.

Zemlja partner ove godine je Češka Republika, što otvara put za sklapanje novih međunarodnih suradnji. Održat će se prezentacije njihovih poznatih proizvoda, a moći ćete saznati više i o dobro poznatom češkom pivu.

Kako osvojiti ulaznice?

Posjetitelji ove manifestacije se mjere u desecima tisuća, a vi imate priliku za osvojiti besplatnu ulaznicu. Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će nagraditi 10 najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice! Prijave traju do srijede, 7. rujna, 2022. u 12 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Sretne dobitnike obavijestit ćemo putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz na sajam trebat će im osobna iskaznica koju će pokazati na glavnom ulazu sajma.

Sretno i vidimo se na 29. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Tagovi

Bjelovarski sajam Ulaznice Nagradna igra Gudovac


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]