Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mostarski sajam
  • 02.04.2019. 12:00
  • Mostar

Osvojite ulaznice za 22. međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru!

Mostarski sajam 2019. ponovno će oživjeti grad na Neretvi, koji za vrijeme sajma posjete deseci tisuća gostiju. Saznajte kako do ulaznica!

Foto: mostar-fair.com
  • 1.178
  • 111
  • 0

Od 9. do 13. travnja 2019. godine po 22. put će se održati jedna od najznačajnijih i najposjećenijih gospodarskih manifestacija u regiji - Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru. Agroklub vam u suradnji s Mostarskim sajmom poklanja ulaznice, a na kraju članka saznajte kako do njih!

Mostarski sajam je, po broju izlagača i posjetitelja, svakako najuspješnija sajamska izložba u Bosni i Hercegovini. Zemlja partner je Narodna Republika Kina, kojoj će ovo biti drugo partnerstvo na mostarskoj gospodarskoj izložbi, a bit će izlagača iz još tridesetak zemalja svijeta i iz svih područja privrede.

U sklopu sajma promovirat će se i domaća vina

Sajam u Mostaru je izložba općeg tipa i na njoj se tradicionalno predstavljaju gospodarski subjekti iz skoro svih grana gospodarstva, od kojih prednjače poljoprivreda, gastronomija, turizam i uslužne djelatnosti, zatim elektroindustrija i IT sektor. Sastavni dio Mostarskog sajma su i njegove dvije tradicionalne podsajamske manifestacije Sajam turizma, na kojem se promoviraju autohtona domaća vina i turistička ponuda te Sajam knjige i grafičke industrije.

Sajam je mjesto za održavanje bilateralnih političkih razgovora, gospodarskih konferencija, skupova, prezentacija i gastronomskih natjecanja. Pored poslovnog dijela, sastavni dio sajma čine i kulturno-zabavni sadržaji.  

Mostarski sajam 2019. ponovno će oživjeti grad na Neretvi, koji za vrijeme sajma posjete deseci tisuća gostiju, dati novi poticaj poduzetnim ljudima u sklapanju novih poslovnih aranžmana i partnerstava i obogatiti gospodarsku scenu Bosne i Hercegovine i regije.

Kako do ulaznica?

Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će nagraditi pet najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice! Prijave traju do petka, 05. travnja 2019. do 12 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Sretne dobitnike ćemo obavijestiti putem ostavljenih e-mail adresa i objaviti unutar obrasca u članku, a ulaznice će podići na ulazu sajma uz predočenje osobne iskaznice.

Sretno i vidimo se na 22. međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru!


Tagovi

Mostarski sajam Ulaznice Sajam gospodarstva Sajam turizma Vino


Partner

Mostarski sajam

Rodoč bb, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
tel: +387 36 350 194, e-mail: info@mostarski-sajam.com web: http://www.mostar-fair.com/