Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 31.01.2020. 11:50
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Osvoji ulaznice: Agroklub vas vodi na 16. međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu!

Profesionalni pčelari, amateri, zaljubljenici u prirodu, med i pčelinje proizvode, ali i vino, imate priliku osvojiti ulaznice za 16. međunarodni pčelarski sajam i 7. izložbu vina u Gudovcu!

Foto: Bjelovarski sajam
  • 832
  • 155
  • 0

Ovogodišnji međunarodni pčelarski sajam, i to 16. po redu, održat će se 8. i 9. veljače 2020. na već poznatoj lokaciji, sajamskom prostoru Gudovac. Agroklub vas, u suradnji s Bjelovarskim sajmom, vodi na jedan od najvećih, ali i najslađih manifestacija ove tematike u Republici Hrvatskoj (a i šire), gdje vas očekuje pregršt sadržaja. 

Kako najavljuju organizatori, jedan od glavnih motiva za putovanje do Gudovca pčelarima svakako predstavlja i upoznavanje s novitetima, posebice kada je riječ o novim tehnologijama i inovacijama. U standardni dio dvodnevnog sajma u grijanim paviljonima 2 i 8 spadaju i prezentacije rada strojeva i alata. Jednu od ključnih prepoznatljivosti Pčelarskog sajma predstavlja edukativna komponenta koju organizatori ni ove godine nisu zanemarili.

Više o sajmu, kao i program događanja možete saznati klikom ovdje.

Osim proizvoda vezanih uz pčelarstvo i proizvodnju meda, na sajamskom će se prostoru predstaviti i brojni drugi proizvodi poduzetnika, obrtnika i OPG-a, a bit će tu i raznolika ugostiteljska ponuda popraćena brojnim zabavnim sadržajem za posjetitelje. U sklopu sajma u paviljonu 1 održat će se 7. Izložba vina i vinogradarske opreme. Ovdje ćete imati priliku upoznati i razna obiteljska poljoprivredna gospodarstva te njihovu bogatu ponudu domaćih sireva i suhomesnatih proizvoda.

Kako osvojiti ulaznice?

Agroklub vam poklanja 10x2 ulaznice. Sve što je potrebno je ispuniti obrazac ispod teksta, a sretnim dobitnicima ulaznice će biti poslane na adresu navedenu u obrascu, zbog čega je bitno ispuniti sva polja s točnim podacima. Rok za prijavu je do ponedjeljka (3. veljače) do 10 sati.

Sretno svima!


Tagovi

Bjelovarski sajam Pčelarski sajam Gudovac Ulaznice


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.