Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • CroAGRO
  • 29.11.2019. 12:00
  • Grad Zagreb, Zagreb

Osvoji besplatne ulaznice za CroAGRO

Agroklub Vas vodi na CroAGRO, sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije koji će se od 5. do 8. prosinca 2019. održati na Zagrebačkom velesajmu

Foto: Agroklub
  • 1.606
  • 172
  • 1

U paviljonima Zagrebačkog velesajma, od 5. do 8. prosinca 2019. održat će se CroAGRO, sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije

Događaj je to koji nakon gotovo dva desetljeća, ponovno vraća veliki poljoprivredni sajam u Zagreb. Bit će to gospodarska manifestacija gdje će se pronaći za svakog ponešto, a sve važno za agrar. 

Dolazak su najavili brojni izlagači s poljoopremom za stočare, ratare, voćare i povrćare. Bit će tu stručnih skupova, a i izložena najsuvremenija poljoprivredna mehanizacija. Sajam ima i obiteljski karakter, stoga dođite i Vi u Zagreb na CroAGRO i zavirite u budućnost. 

Više informacija o sajmu CroAGRO možete saznati ovdje.

Vrijeme je i adventa koji sad već tradicionalno privlači brojne turiste u Zagreb pa vjerujemo da će neki stoga rado i produžiti svoj boravak u našem glavnom gradu. 

Komentiraj i osvoji

Dobro je znati da cijena dnevne ulaznice za CroAGRO iznosi 20,00 kuna, a mi smo u suradnji s organizatorima sajma, tvrtkama Gospodarski list d.d. i Zagrebački Velesajam d.o.o. osigurali 5 puta po 2 besplatne ulaznice za čitatelje Agrokluba!

Da bi osvojili besplatan ulaz na ovaj događaj potrebno je jedino da, nakon prijave na portal, u komentaru ispod ovog teksta napišete koga biste poveli i čemu se najviše veselite na sajmu.

Izvlačenje sretnih dobitnika (po izboru uredništva) će se održati u utorak, 3. prosinca 2019. iza 12 sati, a rezultate ćete pronaći u komentarima ispod članka, kao i na KLUBu. Nužno je i da imate ispravno napisano ime, prezime i mjesto u Vašem Agroklub profilu.

Sretno svima i vidimo se na sajmu!

PS. Štand Agrokluba nalazi se u paviljonu 7 ;)


Tagovi

CroAGRO Zagrebački velesajam Gospodarski list Ulaznice


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]