Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 04.09.2021. 10:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Oldtimer traktori čekaju vas na središnjem dijelu Jesenskog sajma u Gudovcu

Tu je Fendt iz 50-ih godina prošlog stoljeća, njemački zeleni Lanz također iz istog razdoblja, plavi britanski Leyland, ali i pravi raritet, Kramer KL22. 

Foto: Lucija Bencarić
  • 446
  • 121
  • 0

Suncem okupani oldtimer traktori na 28. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu već su na rano jutro drugog dana ove manifestacije privukli veliki broj ne samo zaljubljenika u mehanizaciju nego i znatiželjnike koji možda nikada do sada nisu vidjeli kako su nekada izgledali stari traktori. 

Tu je Fendt iz 50-ih godina prošlog stoljeća, njemački zeleni Lanz također iz istog razdoblja, plavi britanski Leyland, ali i pravi raritet, Kramer KL22

Desetak primjeraka traktora koji su nekada žarili i palili po poljima, izloženo je u središnjem dijelu sajma, neposredno kraj vodospremnika. 

Čekaju vas u Gudovcu

Izložbu je pripremio Oldtimer klub "Classic Bjelovar" - udruga povijesne tehničke kulture. 

Nikako nemojte propustiti ovaj dio jesenskog sajma u Gudovcu čije je radno vrijeme još danas (subota) i sutra (nedjelja) od 9 do 18 sati. 

Na ulazu je potrebno predočiti Covid putovnicu ili pak negativan test na koronavirus te osobnu iskaznicu. U slučaju da ih nemate, moći ćete se besplatno testirati brzim testovima na glavnim ulazima (1 i 6) u vremenu od 9 do 17 sati.

Cijena ulaznica za djecu od sedam do 15 godina, umirovljenike i grupe s minimalno 20 posjetitelja je 20 kuna, a za odrasle 30 kuna.

Osiguran je i parking s više od tisuću besplatnih mjesta.

Više fotografija oldtimer traktora pogledajte u galeriji ispod teksta. 


Fotoprilog


Tagovi

Bjelovarski sajam Gudovac Jesenski sajam Oldtimer traktori Oldtimer klub Classic Bjelovar Radno vrijeme Kramer KL22 Lanz


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo