Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Program ruralnog razvoja
  • 22.01.2015. 16:10

Okrugli stol - Program ruralnog razvoja

Okrugli stol – na temu programa Ruralnog Razvoja RH u organizaciji Udruge Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava Hrvatske "Život" održava se 06.02.2015. s početkom u 11:00 sati u prostorijama HGK Osijek.

  • 1.006
  • 47
  • 0

06.02.2015. (petak) s početkom u 11:00 sati, u prostorijama HGK Osijek u Velikoj vijećnici (na adresi Europska avenija 13) održava se okrugli stol (tribina) na temu Programa Ruralnog Razvoja RH u organizaciji udruge Život i u suradnji sa HGK-Osijek.

Predavači i uvodničari u raspravu su:

  • Robert Hadžić, dipl.oec., član IO udruge "Život", poznavatelj Programa RR i njegovih detalja, praktični poljoprivrednik. Vlasnik je 6ha voćnjaka.
  • Goran Kovačević, vlasnik konzultanstke tvrtke "Agro Kovačević" s iskustvom u izradi programa za EU fondove

"Otvorimo dijalog i postignimo konsenzus, potaknimo svijest i razmišljajmo, utvrdimo značajke programa za budućnost OPG-a, iznesimo probleme, predstavimo moguća rješenja, surađujmo, omogućimo "Život" sebi i drugima, potaknimo mlade, potaknimo zajednicu, zaustavimo nestanak sela i urušavanje ruralnog prostora u cjelini, promislimo zajedno", poručuju iz Udruge Život.


Tagovi

Udruga Život Program ruralnog razvoja HGK Osijek Agro Kovačević OPG Goran Kovačević Robert Hadžić

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]