Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 17.04.2021. 07:30

Održat će se Međunarodni sajam poljoprivrede, mehanizacije i tehnologija u Turskoj

Od 7. do 11. lipnja ove godine, usprkos pandemiji, održat će se 18. Međunarodni sajam poljoprivrede, mehanizacije i poljoprivrednih tehnologija Konya u Turskoj

Foto: Facebook/Atolye Space Design
  • 468
  • 92
  • 0

Usprkos pandemiji održat će se 18. Međunarodni sajam poljoprivrede, mehanizacije i poljoprivrednih tehnologija Konya u Turskoj. Planirani datum je od 7. do 11. lipnja ove godine u gradu Konya, priopćili su organizatori.

Na prostoru Međunarodnog sajamskog centra Tüyap na površini od 66 tisuće zatvorenog i 24 tisuće m2 otvorenog prostora predstavit će se razni izlagači poljoprivredne mehanizacije i opreme. Ovaj sajam je najveći poljoprivredni sajam u Turskoj i treći najveći u Europi.

Prema organizatorima, 2019. godine sudjelovalo je preko 400 izlagača koji su pristigli iz raznih krajeva svijeta - od Europe, Azije do Amerike. Također, posjetilo ga je više od 300 tisuća posjetitelja iz 100 država, a zbog trenutne epidemiološke situacije upitan je odaziv u tolikom broju.

Na sajmu će se moći vidjeti najnoviji traktori, prskalice, sijačice, berači, kombajni, rasipači, kultivatori, dizalice i drugi strojevi namijenjeni radu u svim granama poljoprivredne proizvodnje. Također, bit će predstavljeni i rezervni dijelovi te ostala oprema poput ručnih alata, ambalaže za proizvode i drugo. 


Tagovi

Turska Sajam Poljoprivredna mehanizacija Tehnologija Pandemija Konya Tüyap


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]