Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pčelarski sajam
  • 26.02.2022. 10:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar

Odgođeni Pčelarski održat će se u sklopu Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma

Brojne zemlje su unazad nekoliko tjedana krenule s ukidanjem i  ublažavanjem epidemioloških mjera, pa se nadamo da će i Hrvatska uskoro krenuti u tom smjeru, kaže Zlatko Salaj, v.d. direktor Bjelovarskog sajma.

Foto: Branka Sobodić
  • 148
  • 44
  • 1

Odgođeni 17. Međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu održat će se u sklopu 23. Proljetnog međunarodnog i to od 1. do 3. travnja. 

Kako pojašnjavaju iz Bjelovarskog sajma, s obzirom na propisane mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite RH koje još uvijek u zatvorenim prostorima dopuštaju okupljanje najviše 100 osoba s Covid potvrdama, nadaju se kako će travanj donijeti nešto bolju situaciju. 

"Brojne zemlje su unazad nekoliko tjedana krenule s ukidanjem i  ublažavanjem epidemioloških mjera, pa se nadamo da će i Hrvatska uskoro krenuti u tom smjeru", kaže Zlatko Salaj, v.d. direktor Bjelovarskog sajma navodeći da im je iznimno teško organizirati sajamske događaje, a još teže ih realizirati.

Zanimljivo je, dodaje, da s druge strane bez problema prolaze karnevali, razne zabave, proslave i koncerti na kojima se okuplja prilično velik broj ljudi. "Nas najviše muči što sajmovi nisu zabranjeni, oni se dakle mogu održavati, ali uz limitirani broj sudionika. Mi nemamo problem s mjerama kao što su nošenje maski, dezinfekcija, predočenje COVID potvrda, držanje razmaka i slično, no ograničenje broja osoba nam nikako ne ide u prilog", naglašava. 

Prijavite se za 23. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam

Zanimanje izlagača za Međunarodni pčelarski sajam itekako postoji, određeni broj prijava već je zaprimljen, no neki se još uvijek dvoume, upravo zbog ograničavajućih epidemioloških mjera. 

"Uz stalne izlagače, javili su nam se i novi, stoga mislim da ćemo uspjeti iznjedriti jedan kvalitetan događaj. Sve u svemu, najviše nas muči neizvjesnost", ističe Salaj dodajući da su svakodnevno u kontaktu s potencijalnim izlagačima koji im postavljaju brojna pitanja na koja nemaju odgovore. Kroz dva tjedna namjeravaju izaći u javnost s detaljnijim informacijama i vjeruju da će sve na kraju biti u najboljem redu.


Tagovi

Sajam Zlatko Salaj Pčelarski sajam Bjelovarski sajam Proljetni sajam


Autorica

Branka Sobodić

Više [+]

Dugogodišnja novinarka i urednica portala www.bjelovar.info, vlasnica obrta Bjelovar-info medij.


Partner