Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroPMD
  • 26.03.2017. 16:30

Od pripreme tla do žetve na štandu AgroPMD-a

Traktori i kombajni, plugovi, valjci, tanjurače, prikolice, sijačice i mnogo toga moći će se vidjeti na jednom od dominantnijih štandova na proljetnom Bjelovarskom sajmu!

  • 4.275
  • 318
  • 0

I ove godine proljetni sajam u Bjelovaru tvrtka AgroPMD d.o.o. iz Osijeka iskoristit će priliku da izloži veliki broj strojeva brendova koje prodaju na hrvatskom tržištu. Opet na sad već uobičajenom mjestu kod glavnog ulaza na sajam na 1.000 četvornih metara prostora posjetitelji će vidjeti strojeve marki Rabe, Heva, Satex, Vigolo, MA/AG.

Tu su i turski traktori Hattat snage od 50 do 102 konjske snage te kombajni Versatile Rostselmash, kako žitni, tako i silokombajni, a na sajmu će biti izložen i kanadski traktor Versatile 310. Tu su u teleskopski utovarivači marke Weidemann, kao i Faresin. Prema tvrdnjama predsjednika Uprave Bata Imre i direktora Terek Zoltana vidjet ćemo i prikolice Pronar, kao i Samson prikolicu za razbacivanje stajnjaka model SP15.

S više od strojeva u Bjelovaru

Rabe strojevi, dakako prednost i na izložbi su plugovi, a izloženih će biti s tri, kao i polunošenih sedmerobrazdnih. U posljednje vrijeme danska Heva najviše prodaje tanjurače i valjke. Valjci 6,3 metra raspona sa zvijezdastim, tzv. star prstenovima i ravnjačima bit će izložen na bjelovarskom štandu, kao i Heva 6,3 cambridge valjak sa ravnjačem. Posljednjih mjeseci povećana je potražnja i za Satex strojevima za pripremu tla pa ćemo vidjeti i slijedeće modele Satex teška drljača 4m, Satex Gruber 3,0m te Satex Sjetvospremač 3,7. APV 300 i APV 120 kao i Maag Precisa sijačica upotpunit će brojku od pozamašnih 30-tak strojeva na štandu.

Kanadsi Versatile od 300 konjskih snaga

Kada su u pitanju traktori zasigurno će dominirati kanadski Versatile od 300 konjskih snaga. Međutim, AgroPMD veoma dobre rezultate prodaje postiže s traktorima manje snage, a to su turski Hattat, a na štandu će posjetitelji moći vidjeti modele A110, A80, kao i Hattat T serije. Kanadsko ruska korporacija Versatile Rostselmash posebnu pozornost daje kombajnima s Cummins motorima. U Bjelovaru će to biti Vector 420 i silažni kombajn RSM1403, a tu će biti i Oros adapter za pet redi.

Od prskalica vidjet ćemo Berthoud Alto 800, a od opreme za navodnjavanje Tifon Idrofoglia G4 90-110. AgroPMD ovlašteni je prodavatelj i serviser teleskopski utovarivača marke Weidemann, kao i Faresin pa će posjetitelji štanda vidjeti modele Weidemann 4512 i Weidemann 3070, te Faresin s dohvatom od sedam metara. Iz Finske je dopremljeni stroj Murska W max s punilicom za pripremu stočne hrane, odnosno silaže.


Fotoprilog


Tagovi

AgroPMD Rabe Heva Pronar Samson Versatile Rostselmash APV Maag precisa


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.


Partner

AgroPMD d.o.o.

Južno predgrađe 48, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 357 525, e-mail: office@agropmd.hr web: http://www.agropmd.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić