Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ZegeVege
  • 22.08.2020. 13:30
  • Grad Zagreb, Zagreb

Obilje hrane, kozmetike i literature čeka vas na 13. ZeGeVege festivalu

Kakva je veganska hrana moći ćete se i sami uvjeriti u nekome od restorana ili kod izlagača, no neće ostati zakinuti ni ljubitelji kozmetike koja nije testirana na životinja.

Foto: Anita Fran Petrović
  • 230
  • 383
  • 0

ZeGeVege, festival održivog življenja u organizaciji udruge Prijatelji životinja, održava se 13. put, a ove je godine planiran za petak, 11. rujna, i subotu, 12. rujna, od 8 do 20 sati na Trgu bana Josipa Jelačića.

"Potrudit ćemo se da i ove godine glavni zagrebački trg dva puna dana zašarenimo i zamirišimo bogatom i raznovrsnom ponudom, ali i da vas educiramo i zabavimo poštujući istodobno sve propisane protuepidemijske mjere", poručuju organizatori.

Kakva je veganska hrana moći ćete se i sami uvjeriti u nekome od restorana ili kod izlagača biljne hrane, no neće ostati zakinuti ni ljubitelji kozmetike koja nije testirana na životinja.

Slavni "mesni" burger, "jaja na oko" i 25 OPG-ova na ZeGeVege festivalu!

Kao odlična najava ZeGeVege festivala je i Dan biljnih mlijeka, koji se obilježava danas 22. kolovoza 2020. diljem svijeta s ciljem promocije raznovrsnih biljnih napitaka i drugih biljnih mliječnih proizvoda te njihova pozitivnog utjecaja na ljude, životinje, zdravlje i okoliš. Dan biljnih mlijeka obilježavaju i proizvođači, restorani, kafići, pizzerije i trgovine, prvenstveno poboljšanjem i moderniziranjem svoje ponude.

Inače, ZeGeVege je dio međunarodne manifestacije Veganmania koja se održava u Beču, Münchenu i u još 15 europskih gradova, a ostale bratske festivale nadmašuje po svojoj veličini, brojnosti izlagača i posjećenosti.

Vrijeme održavanja Festivala poklapa se ove godine i s 19. rođendanom organizatora, udruge Prijatelji životinja, pa obavezno dođite i pozovite sve da se pridruže ovoj veseloj proslavi zdravlja, očuvanja planeta i poštovanja života svih bića!


Tagovi

ZegeVege Festival Prijatelji životinja Veganska hrana Kozmetika Edukacija Dan biljnih mlijeka Veganmania


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.