Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prezentacija
  • 15.05.2014. 08:30

O Zakonu o komasaciji u Osijeku

U Osijeku će se u petak, 16. svibnja 2014., prezentirati prijedlog Zakona o komasaciji, kao i aktualnosti vezane za Javni poziv o zakupu zemljišta

Foto: freedigitalphotos.net
  • 135
  • 8
  • 0

HGK - Županijska komora Osijek u suradnji s Agencijom za poljoprivredno zemljište Ministarstva poljoprivrede, u petak 16. svibnja s početkom u 11,00 sati organizira sastanak na kojem će biti predstavljen prijedlog Zakona o komasaciji, kao i aktualnosti vezane za Javni poziv o zakupu poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH.

Prezentacija će se održati u Osijeku, na adresi Europske avenije 13, a na njoj će prisustvovati Blaženka Mičević, ravnateljica Agencije za poljoprivredno zemljište, predstavnici poljoprivrednih poduzeća, zadruga i Udruga obiteljskih gospodarstava, predstavnici jedinica lokalne samouprave te predstavnici Osječko-baranjske županije i Savjetodavne službe.

Ukoliko ste zainteresirani za prisustvovanje prezentaciji popunjenu prijavnicu, koja se nalazi u prilogu članka u PDF obliku, pošaljite na e-mail: enad@hgk.hr, ili putem faxa: 031/223-824, zaključno sa današnjim danom, 15. svibnja.

Više informacija možete dobiti putem tel. 031/223-890 (Ernest Nad).

Foto: freedigitalphotos.net


Dokumenti


Tagovi

Zakon o komasaciji Prezentacija HGK Osijek Blaženka Mičević Ernest Nad Javni poziv Zakup zemlje Poljoprivredno zemljište


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.