Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • LORIST
  • 01.10.2013. 09:18

Novosadski sajmovi "LORIST"

Sajam LORIST obuhvaća 46. Međunarodni sajam lova, ribolova i sporta, 20. Međunarodni sajam hortikulture, 3. Međunarodni sajam šumarstva, i 22. Međunarodni sajam "EKO SVET"

Foto: www.topsrbija.com
  • 290
  • 12
  • 0

Bogata je jesenska ponuda sajmova u Novom Sadu. Čak šest događanja na velikom Novosadskom Sajmu - Sajmovi LORIST počinju u srijedu, 2. listopada, Sajam turizma i Sajam konjarstva i sersana dan kasnije, a traju do nedjelje, 6. listopada.

Sajam LORIST obuhvaća 46. Međunarodni sajam lova, ribolova i sporta, 20. Međunarodni sajam hortikulture, 3. Međunarodni sajam šumarstva, i 22. Međunarodni sajam "EKO SVET".

Novina ovogodišnjih jesenskih sajmova je obiteljski dan, koji je predviđen za subotu, 5. listopada. "Pokazalo se da je to atraktivan segment koji su prihvatili mnogi koji su bili na poljoprivrednom sajmu", rekao je dr. Dragan Lukač, generalni direktor Novosadskog sajma i napomenuo da će segment turizma od iduće godine biti u proljetnom terminu.

JP "Vojvodinašume" je pripremilo atraktivne programe i u hali i na otvorenom prostoru Sajmišta. Generalna direktorica "Vojvodinašuma" Marta Takač, najavila je da će se ta tvrtka predstaviti na tri punkta. Četvrtak je tradicionalno dan posvećen šumarstvu, u petak se otvara lovačka kuća u Kaću, a u subotu je Dan lovišta, kada se organiziraju i natjecanja.

Lovni segment uvijek je zanimljiv posjetiteljima, a osim ovogodišnje izložbe trofeja, "Vojvodinašume" će napraviti mini zoo-vrt u okrugu Sajma, u kojem će biti muflon i lopatar. Direktor "Lovotursa", Branislav Stankov naveo je kako je ovaj mini zoološki vrt najava farme muflona koju će "Vojvodinašume" otvoriti ove godine. Otvaranjem farme omogućava se uzgoj divljači, jer za to postoji potreba na tržištu.

Na Sajmu konjarstva i sersana bit će izložba više od 130 vrhunskih konja iz Bugarske, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Slovačke, Crne Gore i Srbije. Održat će se tri međunardona konjička natjecanja, a bit će organizirana i aukcija konja po rasama, kao i prikaz terapijskog jahanja, uz izuzetno atraktivne i zabavne programe i za djecu.

Foto: www.topsrbija.com


Tagovi

LORIST Ribolov Hortikultura Šumarstvo Sajam konjarstva


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P