Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Digitalno izdanje
  • 18.05.2021. 13:10

Novosadski sajam: Otvoreni su Dani poljoprivrede online

Ova manifestacija nije zamjena za tradicionalni poljoprivredni sajam koji bi trebao biti održan u rujnu, naglašavaju iz Novosadskog sajma.

Foto: Verica Matić
  • 177
  • 251
  • 0

Otvoreni su Dani poljoprivrede online u okviru Novosadskog sajma, a svi zainteresirani, sve do 21. svibnja, mogu pratiti otvaranje, konferencije i predavanja na platformi expoonline.rs. Svoje proizvode i usluge predstavit će izlagači iz Srbije, Češke, Španjolske, Rumunjske, Nizozemske i Hrvatske.

"Tijekom četiri dana trajanja ove sajamske manifestacje imat ćemo preko 80 izlagača iz zemlje i inozemstva čime zadržavamo status međunarodne manifestacije. Također, organiziramo B2B sastanke, a kongresni dio ovog događaja će obuhvatiti teme oko subvencija, natječaja i novčanih potpora u ruralnom razvoju", rekao je direktor Novosadskog sajma mr.sc. Slobodan Cvetković. 

Naveo je i da su, takorekuć, jedini u okruženju uspjeli napraviti aplikaciju koja će omogućiti da prebrode ovu tešku situaciju te smatra da će uspjeti plasirati sve informacije prema poljoprivrednicima o tome što nude institucije iz ovog sektora.  

U fokusu su, pak, subvencije i natječaji za novčane potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Posjetiteljima će, između ostalog, na virtualnim štandovima biti predstavljena poljoprivredna mehanizacija, traktori, kombajni, priključni strojevi, oprema za navodnjavanje, sredstva za zaštitu bilja, najnovije tehnologije u sektoru ove proizvodnje.

Nije zamjena za tradicionalni sajam

Za sve izlagače i zainteresirane posjetitelje organizirani su B2B sastanci, od 18. do 21. svibnja, od 10 do 17 sati.

Organizirana je i nagradna igra u kojoj je glavna nagrada traktor Belarus 82.1. Uvjet za sudjelovanje je važeća vozačka dozvola za Belarus traktor, kupljen u ovoj tvrtki ili kod ovlaštenih distributera.

Novosadski sajam naglašava da ova manifestacija nije zamjena za tradicionalni poljoprivredni sajam i da se nada da će onaj Međunarodni biti održan od 18. do 24 rujna, ukoliko se stvore uvjeti za to.


Tagovi

Dani poljoprivrede online Novosadski sajam Sajam Digitalno izdanje


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirana novinarka koja je svoju specijalnost pronašla u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Nietzscheovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]