Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 13.02.2014. 11:49

Nove poslovne prilike

Posjet sajmu Fieragricola otvorio je mogućnost za susrete i razgovore s mnogobrojnim izlagačima poljoprivredne mehanizacije o mogućoj poslovnoj suradnji i proizvodnoj kooperaciji s članicama Klastera poljomehanizacije

  • 426
  • 41
  • 0

Na poziv tvrtke MŽ Consulting & Fairs direktor Klastera poljomehanizacije mr.sc. Željko Erkapić bio je gost sajma Fieragricola, kao i članica Klastera tvrtka POD - proizvodnja opruga iz Dežanovca, odnosno njen predstavnik gospođa Valentina Šakić.

Sudionici sajma, odnosno izlagači predstavili su se svojim proizvodima unutar 5 makro područja u poljoprivredi i to:

  • Poljoprivredni strojevi i oprema: područje u cijelosti posvećeno tehnološkim i procesnim inovacijama u području inženjeringa (traktora, strojeva i opreme za obradu zemlje, sijanje, navodnjavanje, gnojidbe, obrade, berbu, skladištenje i prijevoz, komponente motora i postrojenja, šumarstvo i oprema za održavanje zelenila)
  • Tehnička pomagala za poljoprivredu (agro - farmaceutskih proizvoda, gnojiva, sjemena, podizanje nasada) i genetike biljaka: područje posvećeno tehničkim aspektima u poljoprivredi.
  • Usluge u poljoprivredi: izložbe i demonstracije na prostoru posvećenom inovativnim uslugama za razvoj poljoprivrede, banaka i osiguravajućih društava, u sektoru istraživačkih tvrtki i institucija.
  • Tehnologije i proizvodi za uzgoj: kompletan asortiman tehnologija i opreme za stočarstvo, proizvoda za prehranu stoke i zdravstvenih proizvoda, IVF centara i veterinarskih instrumenata i aparata
  • Obnovljivi izvori energije iz bioplina i biljnih kultura: prostor posvećen obnovljivim izvorima energije u poljoprivredi
Izložbeni prostor sajma Fieragricola

To je bila prigoda za susrete i razgovore s mnogobrojnim izlagačima poljoprivredne mehanizacije o mogućoj poslovnoj suradnji i proizvodnoj kooperaciji s članicama Klastera poljomehanizacije pa su tako, između ostalih, obavljeni razgovori s tvrtkama Compaq, Agro-Flash, Gaspardo, Goldoni, Kongskilde, Ortiflor, Caffini itd.

Utisak je da je sajam Fieragricola dobro uređen sajam, više nacionalnog, no međunarodnog značaja, no s obzirom na veliku poslovnu povezanost dijela članica Klastera poljomehanizacije s talijanskim tržištem ipak je vrlo zanimljiv i svakako koristan u smislu ostvarenja poslovnih kontakata i razmjene poslovnih iskustava.

S pojedinim izlagačima dogovoren je ponovni susret i razgovori tijekom proljetnog sajma u Gudovcu, što će svakako biti nova prigoda za daljnje upoznavanje i iznalaženje poslovnih mogućnosti međusobne suradnje.


Tagovi

Fieragricola Sajam Poljoprivredna mehanizacija Klaster poljomehanizacije Željko Erkapić Valentina Šakić Gudovac Verona


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]