Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni sajam
  • 18.10.2018. 11:00

Ne propustite sajam i uživajte u proizvodima "Z domačega vrta"

Plodovi rada vrijednih međimurskih ruku, povrtlara, voćara i vinogradara, med i pekmezi, domaći začini, vina, sokovi, voćne rakije, izvorni međimurski specijaliteti i domaće slastice, ali i tradicijski predmeti - sve to na "Z domačega vrta"!

Foto: LAG Međimurski doli i bregi
  • 266
  • 14
  • 0

LAG Međimurski doli i bregi, u suradnji s Muzejom Međimurja Čakovec, organizira međunarodni sajam "Z domačega vrta“, koji će se održati u petak, 19. listopada 2018., u Kraljevom vrtu u Čakovcu od 10 do 18 sati. Na jednom mjestu, u vrtu najpoznatijeg međimurskog slikara Ladislava Kralja Međimurca, u Ulici Ruđera Boškovića 7, nudit će se plodovi rada vrijednih međimurskih ruku, povrtlara, voćara i vinogradara, med i pekmezi, domaći začini, vina, sokovi, voćne rakije, izvorni međimurski specijaliteti i domaće slastice, ali i tradicijski predmeti, najavljuju iz LAG-a. 

Posjetitelji mogu u jedinstvenom ugođaju Kraljevog vrta:

  • uživati u raznovrsnoj ponudi domaćih poljoprivrednih proizvoda i bogate tradicijske baštine Međimurja
  • kušati prirodnu i zdravu hranu te naučiti nove tradicionalne recepti uz kulinarski show
  • doživjeti opojne mirise i okuse hrane "z domačega vrta“ i
  • zabaviti se uz tradicijsku glazbu Međimurja! 

Međunarodni sajam domaćih proizvoda i zdrave hrane "Z domačega vrta“ u petak će biti otvoren od 10 do 18 sati, a ulaz na ovu atraktivnu priredbu je besplatan. LAG Međimurski doli i bregi ovaj međunarodni sajam organizira u sklopu prekograničnog projekta - ECool Tour, sufinanciranog sredstvima programa Interreg SLO-HR, zaključuje se u najavi. 


Tagovi

LAG Međimurski doli i bregi Z domačega vrta Čakovec


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]