Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Žene u poljoprivredi
  • 03.03.2021. 09:40

Ne propustite online konferenciju “Žene u poljoprivredi”

Namijenjena je ženama poljoprivrednicama, onima čiji su poslovi vezani uz OPG i poljoprivredne grane te svima koje zanima ova gospodarska grana, navode iz Women in Adria.

Foto: Depositphotos/maxsol7
  • 858
  • 296
  • 1

Online konferencija “Žene u poljoprivredi” održat će se 12. ožujka 2021. godine. Glavni cilj joj je promocija žene u poljoprivredi, poticanje na samozapošljavanje, podrška u projektima koje pokreću i vode te motivacija i osnaživanje za daljnju borbu i rast.

Namijenjena je ženama poljoprivrednicama, onima čiji su poslovi vezani uz OPG i poljoprivredne grane, ali i svima koje zanima ova gospodarska djelatnost.

Sudionice su direktorica IPS konzalting Ana-Marija Špicnagel Ćurko te njezina konzultantica Barbara Đukić, Marina Dobošić koja će predstaviti svoj OPG, vlasnica računovodstvenog servisa Naj, Naj Gordana Rogić, Ivana Perić s OPG Miletić Spara te direktorica Veggie (Intertim) Ines Dundović.

"Razna izvješća pokazuju multifunkcionalnu ulogu žena i njihovu važnost za strukturu i gospodarstvo ruralnih područja.​ Žene su postale kamen temeljac poljoprivrede, veliki je broj vrhunskih poljoprivrednih projekata koje vode te su angažirane i u neprofitnom sektoru", navode organizatori Women in Adria.

Streaming je besplatan za sve i moći će se pratiti preko svih društvenih mreža. Počinje u 13:00, a predviđeni završetak je u 17:00 sati.

Medijski pokrovitelj konferencije je Agroklub. 

Registraciju kao i sve dodatne informacije možete pronaći ovdje.


Tagovi

Online konferencija Žene u poljoprivredi Women in Adria


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]