Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam hrane
  • 28.03.2017. 18:40

Ne propustite 43. Sajam hrane u Budvi

Paralelno sa 43. Sajmom hrane, organizirat će se 26. Međunarodni Sajam turizma i 22. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi.

Foto: jadranskisajam.co.me
  • 546
  • 34
  • 0

Već 43. Sajam hrane održat će se od 20. do 23. travnja 2017. godine na Jadranskom sajmu u Budvi.

Posvećen agrobiznisu, Sajam hrane okuplja izlagače iz sektora prehrambene industrije, poljoprivredne proizvodnje, vinarstva i vinogradarstva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, mediteranskih kultura, industrije kave, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, organske hrane, prerade ribe, konditorskih proizvoda, pakiranja i ambalaže.

Namijenjen je i predstavljanju opreme za preradu i pripremu hrane, proizvoda kemijske industrije, ponude proizvođača, uvoznika i distributera poljoprivredne mehanizacije, kao i proizvoda i usluga distributivnih lanaca.

Paralelno sa 43. Sajmom hrane, organizirat će se 26. Međunarodni Sajam turizma i 22. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi. Tradicionalno prisustvo brojne publike, predstavnika turističke industrije, medija i profesionalnih kupaca iz Crne Gore i regije, uoči ljetne turističke sezone, pružaju mogućnost da na efikasan način, u kratkom vremenu ostvarite značajne komercijalne efekte.

Posebno mjesto Sajma hrane u prodajno-promotivnim aktivnostima prehrambene i pratećih industrija potvrđuje i oznaka UFI Approved Event, kojom je Globalna Asocijacija Sajmova istaknula međunarodno i poslovno značenje manifestacije.

Ispod teksta, u dokumentu, pronađite pozivicu za sajam. Rok za prijavu je 8. travnja 2017.

Foto: jadranskisajam.co.me


Tagovi

Sajam hrane Budva


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]